Tahribat Müzik Grubu ( Proje Öneri )
-
gitarlarımı getiricem bende istanbula bayram dönüşü katılabilirim aranıza ama tabi düzenli bişey olursa haftasonları filan stüdyoya girebiliriz devamlı
-
arkadaslar konuyla alakali degil ama aranizda klarnet calan ya da klarnet calmaya niyetlenio vazgecen var mi bu aralar nedense asiri derecede klarnet duskunu oldum fikir almam gerekiyorda
-
Basları alabilirim ben istenirse.
-
müzikleriniz torrente düşerse seedlerim (türkçe müzik yapmayı düşünmüyosunuz heralde dimi?cümlelerde dünya falan geçti çünkü?)
-
Baterist olarak yer alabilirim..
-
bana pek mantıklı gelmedi :|
-
Hacı biliosun memleketin fazla protestoyu kaldıracak bir yapısı yok. Onun için sözleri dikkatli seçiniz öyle birşey yapılırsa.
Metronom ile birden fazla kişi aynı şeyi çalabilir ve sonradan birleştirilebilir ama tabi biraz pro olmak lazım o işi internetten yapmak için.
-
The Rocker filminde ki olay gibi bir şey yapmak lazım :D
-
HolyOne bunu yazdı
Hacı biliosun memleketin fazla protestoyu kaldıracak bir yapısı yok. Onun için sözleri dikkatli seçiniz öyle birşey yapılırsa.
Metronom ile birden fazla kişi aynı şeyi çalabilir ve sonradan birleştirilebilir ama tabi biraz pro olmak lazım o işi internetten yapmak için.
mixaj arkadaşın professionalliğine kalmış iş şeyhim. birde karografiyi oluşturabilecek bir arkadaşa ihtiyacımız var.. bu 2li tamamlandıktan sonra yapamayacağımız hiçbirşey yok enstürman çalabilende çalamayanda projeye dahil olabilir..
baktık iyi gidiyoruz ufak çapta konser veririz tahribat buluşmalarında neden olmasın : )