Tahribat Nasıl Bu Kadar Hızlı?
-
Bence reklam alalım bazı şanslı ihtiyacı olan müridlere burs verelim :)
-
zeybekustasi bunu yazdı:
-----------------------------vodafonun iğrenç 96kps internetiyle en hızlı girdiğim siet harbiden burası.
----------------------------- -
resimler gif, sırf yazı, iyi kodlanmış, server sağlam. FireX'in forumu da çok hızlıydı ama hakkını yememek lazım.
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------resimler gif, sırf yazı, iyi kodlanmış, server sağlam. FireX'in forumu da çok hızlıydı ama hakkını yememek lazım.
-----------------------------bu forum mu ? artık açmaz heralde tbtde bile çok nadir görüyorum kendisini

Ballettin 1.2 Maksimum Performans Sürümü
Yapım aşamasında... -
Bir Amme Hizmeti Amaç Gütmüyor. Sadece Bilgi Paylaşımına Dayalı bir Platform Oluşu ve Tabiki İyi Kodlanmış olmasının yanı sıra. Çok Az Resimli allı Pullu Oluşu Sade Oluşuda Etkili Sebepler Arasındadır. Tamamen Kişisel Fikrim. :)
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Özellikle aktif olan sayfalardaki site performansı için uzun süre kafa patlatmıştık.
Bu sayede ana sayfanın çalışmasını 32 msye kadar düşürmüştük.
Sonradan ana sayfadaki konuları acan ve yazanları ekleyince 47 msye çıkmıştı, şu anda 47 ms deki oldukça iyi bir rakam.
SQL performansı iyi kodlanmış durumda şu anda.
Başka siteden gelen bi script yok, dolayısıyla dns sorgusu kullanmıyor.
JS ve resimlerin expire süresi uzun bu sebeple her seferinde değişmiyor,
Sunucu 8 GB Ram, i5 işlemcili, sadece tahribat.com a hizmet ediyor... SQL serverın kullanması için bile 5 GB'a kadar ram ayrılmış durumda.
E dolayısıyla hızlı oluyor :)
-----------------------------Sunucunun maddi masrafı çok olmuyor mu?
-
Özel server
Optimize edilmiş veritabı
Table yapısı
Tarayıcıların gelişmiş olması
Düzgün kodlama yapılması
Reklam olmaması
-
- Özel server , sadece tahribat.com ' a işlem yapan iyi bir işlemci.
- Reklam olmaması sayesinde , sürekli url bağlanıp animasyon çalıştırmaması
-Özel veritabanı
-Özel sql kodlaması
-Özel , elle 44bin satır kod ile oluşturulmuş bir web sitesi. ( bir aile )
-Düşünülerek , deneme yapılarak , minimum seviyeye indirilmiş , sql bug , açıklar. Ve Maximum seviyeye çıkartılmış , yönetim paneli , web site hızı. :)
-Sade ve güzel bir tasarımı olması.
- Ve en güzel özelliği bir AİLE olması.
-
valla 2003 ten beri burayi bole bilirim.. sade kendine ozgu ibb nin park restoresi gibi sekilden sekile sokulmuyor...nasil varoldu oyle olmaya devam ediyor..
-
mobil olarak internete bağlandığım zaman hız testi için ilk tahribata giriyorum.
bazende oyunda mı lag var bende mi diye tahribata ping atıyorum:D