Tahribat Neden Torrent İsine Girmiyor ?
-
rapid warkende paylaşılıyo yetmio mu:d torrent işi maaliyetli zaten tbt nin bi kuruş geliri yok yani bildiğim kadarıyla..kim çevircek bu çarkı:D
-
Çoğu kişide 1mbps sınırsız var torrentten fiLm çeksen 80-90'La anca çekersin ama rapid gibi bi oLay varken her dosyayı 115 iLe çekiosun buda 4 fiLm için yakLaşık 1 saat zaman kazanmak demek kısacası pre'Len rahatLa :D
-
helal olsun senin netinede pc nede ssna neti bağlayan tt net görevlisinede..:D 4 5 part indiriyom hepsi 115 le iniyo ha..la bem premium war guyaa hızlı 6 part koydum mu 30 la indiriyo meret:s
-
Torrent sux , Emule FTW
-
decameron bunu yazdı:
-----------------------------
Torrent sux , Emule FTW
-----------------------------evet işte olay budur! son noktayı koydu hocam...:D
ah bide anlasam ne dmek istedini:p
-
yani iki gunde siteye kilit vuralim diyorsun :)
-
4096 :) Rapid Pre 465 kb ile iniyor :) Hayat budur :) torrent :D yaramaz u: eheehu
http://img329.imageshack.us/my.php?image=74295204bq8.jpg
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------yani iki gunde siteye kilit vuralim diyorsun :)
-----------------------------ne bileyim hocam , millet catir catir rapidden film paylasiyo..bende dusundum bizim torrentimiz olsa rapid mapid gerek kalmaz catir catir torrent yapariz die dusunduydum hatta gonullu uploadir bile olurdum :D
-
gönüllü uploader olacaksan rapid uploader ol hacı çok sewap kazanın :D dualarım seninle olr:D
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------
gönüllü uploader olacaksan rapid uploader ol hacı çok sewap kazanın :D dualarım seninle olr:D
-----------------------------rapidden kurtulmak icin torrent istiyom zaten :D
once dosyalari rar la bilmem kac parcaya bol . 100 er mb yukle onlari ,217312793 tane linki koy millet sirayla indirmeye calissin, saatlerce beklesin (free user) :)
hem uploader e hem downloader e yazik :D
ama torrent ole deil , kullanimi kolay pratik ve hos ..