Tahribat .Net Versiyonunu Yazmaya Başladım, Birşeyler Soracam
-
Burası yeri midir bilemiyorum ama, şunu yazmadan edemeyeceğim..
Herkes kendi avatarını kendisi yüklesin...
-
Evet onu mevcut sistemde yapamıyorduk daha doğrusu güvenlik kısmı çok uğraştırıcaktı bizi. Yeni sistemde avatar upload koyabiliriz. Profil resmi upload da koyabiliriz.
-
son bir kaç gündür başlıkları hep yanlış okuyor yada atlıyorum
".net versiyonu" yazmış zaten girip ne yazacaksın diye sordum :)) ve gülüyorum halime.
net nediyince tahribat.net gibi gelmişti
hazır herkes yenilikleri sıralamış bende söyleyim
üye girişi yapmadan da profildeki konu mesajların tamamını görebilelim. başka bilgisayardan açınca giriş yapmıyorum bazen.
ana sayfadaki haricileri göremiyoruz. bu düzelse güzel olur.
birde kızların profilleri barbieli olsun :))) şaka tabi. sakın yapma. sinir oluyorum
-
futurist bunu yazdı
son bir kaç gündür başlıkları hep yanlış okuyor yada atlıyorum
".net versiyonu" yazmış zaten girip ne yazacaksın diye sordum :)) ve gülüyorum halime.
net nediyince tahribat.net gibi gelmişti
hazır herkes yenilikleri sıralamış bende söyleyim
üye girişi yapmadan da profildeki konu mesajların tamamını görebilelim. başka bilgisayardan açınca giriş yapmıyorum bazen.
ana sayfadaki haricileri göremiyoruz. bu düzelse güzel olur.
birde kızların profilleri barbieli olsun :))) şaka tabi. sakın yapma. sinir oluyorum
-
www.tahribat.com ile tahribat.com da birleşsin hocam bunu da ekle :)
-
pSkpt bunu yazdı
Yeni site yapıldığında bu konuya girer bakarız.
Şeyh yapılan isteklere pek yanıt verememiş olsa da herkesi şaşırtacak biçimde siteyi tekrardan yapıyorum deyince bir şok oldu tabi.
Bunu yapıyorsa diğer eklentileri de yapacaktır aceleye getirmeyelim. Şuanki halini bi tutturalım da gerisi gelir. :)
Kolaylıklar diliyorum, Allah klavyene zeval vermesin. :)
-
Benim görüsüm , sitenin tasarımı degismeli , yani yine tahribata özel olmalı ama tasarım degismeli. iş gereği etrafımda cok kisi oluyor tahribatta takıldıgım sürece hep cevrem söyle diyor
" Kaç yılının sitesi bu çok eski duruyor " ,
Yani bu yüzden bence tasarımada bir el atılmalı -
Yeni tasarıma geçilirse eski site kalsın hatta Ekşi sözlük'teki gibi antik.tahribat.com'dan eski site üzerinden girilebilsin.
-
cevaplama işi facebooktaki gibi hızlıca olmalı bildirim gelmeli mesaja cevap verildiğinde alıntı yapıldığında pm gönderildiğinde fln
ajax te xmlhttprequest ile yapılabiliyordu sanırım
cevapla butonuna tıkla et yorum yaz yeni yorum yazabilmek için bilmem kaç sn bekle eski teknoloji bunlar
yapılabilirse iyi olurdu -
Beyler kuruluş yıllarımızdakinin aksine 10 yıl sonra birçok müridimiz önemli mevkideler yada ilim ve meslek sahibiler.
Bu kişilerin yazıları ortaya dökülmeden aralarında yardımlaşabilmelerini sağlayacak gelişmiş bir yöntem de düşünüyorum.
Mevcut sistemde uzmanlık alanı diye bi textbox alan var neredeyse hiç verimli kullanılamadı.
Yeni sistemde örneğin adam avukatsa profilinde avukat diye tag olabilir, avukatlara basınca herkez dökülebilir. kimden ne yardım alındı az çok not düşülebilir. Belki gruplar kurulabilir örneğin Doktorlar grubuna üye olunca doktorlar grubuna PM atılabilir (spama sebep olmadan nasıl kurarım henuz emin değilim)
Bu konuda fikirlere açığım, başka sitelerdekilerden farklı , kolları heryere uzanan bir örgütlenme yapılmalı. Bunların hepsini yapacaz inşala ama önümüzde çok yol var. Önce olanın benzerini ayağa kaldırmak gerekiyor =)