Tahribat News ¿?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

baris_ekin bunu yazdı:
    -----------------------------

MUHRIP bunu yazdı:

http://www.tahribat.com/Forum-Birkac-3d-Calismam-110018/1/

Burdaki yorumlarına bakınca bu macuncumacitin IQ sunu tespit etmek zor değil..

Bunlar genellikle klavye civarlarında yaşarlar .. yaşları 13 - 14 civarıdır.. Ergen diye nitelendirilirler.. Ona buna bok atmaktan zevk alırlar.. Kısacası tuhaftırlar dikkatli olmakta fayda var.

ayıp ediyosun hoca bende 15 yaşındayım benim ne yanlışımı gördün darıldım yani :D

Ne farkın kaldı şimdi ondan ? Niye 15 yaşındaki kızlar gibi alınganlık yapıyosun kardeşim ? :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

MUHRIP bunu yazdı:

baris_ekin bunu yazdı:

MUHRIP bunu yazdı:

http://www.tahribat.com/Forum-Birkac-3d-Calismam-110018/1/

Burdaki yorumlarına bakınca bu macuncumacitin IQ sunu tespit etmek zor değil..

Bunlar genellikle klavye civarlarında yaşarlar .. yaşları 13 - 14 civarıdır.. Ergen diye nitelendirilirler.. Ona buna bok atmaktan zevk alırlar.. Kısacası tuhaftırlar dikkatli olmakta fayda var.

ayıp ediyosun hoca bende 15 yaşındayım benim ne yanlışımı gördün darıldım yani :D

Ne farkın kaldı şimdi ondan ? Niye 15 yaşındaki kızlar gibi alınganlık yapıyosun kardeşim ? :)

doğru dedin üstad :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Evet azaltacaz...

Teknoloji ile ilgili olmayan haberleri silelim..

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 4429 Toplam Mesaj: 24