Tahribat Olmadan Geçen Dandik Günleriniz Hakkında..
-
bende bi pok yoktu zaten evden interneti de söktüm baktım biri msn sinde yazmış tahribat açıldı hemen sazanlama yaptım hehe :D
-
hay a.q özlemişim lan sizi ipneler :D
-
Ne güzel özlüyon sen öyle ? :)
Şaka maka gerçekten özlenildik, özledik haa :) -
walla bende bi AIO Yaptım ama yayınlamak için tahrinin açılmasını bekledim önce orda yayınlayam diye
-
bol bol alem yaptım gecelere
aktım kızlara bastım ( şahidim tagext abidir :) ))
tbt kapalıyken
hiç bir siteye girmedim kendimle gurur duyuyorum gayet sadık takıldım :)
msnde bol bol karıları soydum sabahlara kadar tokatladım haftanın 7 günü cenabet gezdim : )
helin avşarla kısa süreli bir aşk yaşadım
takıldık baya sonra sıkıldım salladım helini
ondan sonra kokoya verdim onu ama o onu beceremedi : )
ondna sonra futbol oynadım kalecilik yaptım karizma yaptım
tekrar dershane kayıt oldum..
power FM de Bay J Hayranı Oldum :)
nirvaya erdim kısaca :)
-
helal sorcime :D
-
Bende geldim :D
-
adsl yi kapatıp uniwersite hazırlıkları içerisine girdim. tahribatın açıldıgını ogrenince alt kattaki kıza takıcam(kablo)
usulsuz adsl yani...bosuna 30 ytl wermiim 4 kişi 13 ytl den guzel olur bi kablo almam lazım...
neyse hepinizi cok ozlemiştim ii oldu iii!... -
Mesaj iMPaLa tarafindan 3 Mart 2007 (Cumartesi) tarihinde yazildi.
adsl yi kapatıp uniwersite hazırlıkları içerisine girdim. tahribatın açıldıgını ogrenince alt kattaki kıza takıcam(kablo) usulsuz adsl yani...bosuna 30 ytl wermiim 4 kişi 13 ytl den guzel olur bi kablo almam lazım... neyse hepinizi cok ozlemiştim ii oldu iii!
---------
şikayet edecem :P -
çok sitede modluğa,adminliğe kalkıştım...sonradan bu sitelerin adlarını,adreslerini bile unuttum,siklemediğim movie maker a takılıp kaldım..5-10 klip mlip yaptım amatörce,php ve c++ de kafa yordum...hep msn de abazalık yaptım,bazende tbt dekilerin nicklerini takip edip acaba tbt ne zaman açılıyo diye merak içinde huşuyla bekledim..!
Toplam Hit: 7490 Toplam Mesaj: 69