Tahribat Özel Kampanya 2 GB Linux Reseller Aylık 12 TL
-
Tahribat'a Özel Linux Reseller Kampanyası yaptık hayırlı olsun.
Hosting paneli: cPanel 11 Türkçe
Bayi Kontrol Paneli: WHM
Web Server: Apache
Database Server: Mysql
Hazır Site Kurulumu: HAZIR SİTE KURULUMU'NDA Yaklaşık 60 Civarı Hazır php Script bulunmaktadır
Web Tasarım Aracı: her hesapda ücretsiz olarak sağlanır kendi sitenizi tasarlıyabilirsiniz içinde yaklaşık 750 tane php, html, flash tema bulunmaktadır.
SİTE TRANSFER: Eski reseller hesabınızdaki tüm sitelerinizi yeni reseller hesabınıza taşıyoruz ücretsiz olarak (%100 Veri kaybı Garantisi ile).
Reseller-2 GB
- 2 GB Web Alanı
- 150 GB Trafik
- Limitsiz Alt Özellik
- Limitsiz Hesap Açabilme
- cPanel 11 Türkçe
- Hazır Site Kurulum Aracı
- Hazır Web Tasarım Aracı
- Ücretsiz 7/24 Teknik Destek
- Günlük/Haftalık/Aylık Yedekleme İmkanı
- Amerika Lokasyon
1 AYLIK Fiyat: 12.00 TL- Yedeklemeler Günlük, Haftalık ve Aylık olarak yapılmaktadır.
- Yedek almak müşteri sorumluluğundadır. ULUTAŞ Bilişim bu konuda sorumluluk kabul etmemektedir.
- Seçmiş olduğunuz paketi dilediğiniz zaman bir üst veya bir alt pakete anında geçirebilirsiniz.
- Satın alma işlemi gerçekleştiğinde Reseller paketiniz gün içinde açılır ve kullanıma başlayabilirsiniz.
- Bünyemizdeki hizmet/ürünlerden satın aldığınız taktirde başka firmalarda bulunan sitelerini biz taşıyoruz (%100 Veri kaybı Garantisi ile).
İletişim Bilgileri;
Cep: 0 535 889 22 62
E-mail: host@ulutasbilisim.com
Msn-Satış-Destek: msn@ulutasbilisim.com
Saygılarımla Uğur ULUTAŞ -
hacı çok pahalı 5 gb 12 tl sen bide tbt ye özel yaptın
-
firma farkı die birsey var hocam
-
SİTE TRANSFER: Eski reseller hesabınızdaki tüm sitelerinizi yeni reseller hesabınıza taşıyoruz ücretsiz olarak (%100 Veri kaybı Garantisi ile).
hmm ilginç..
12 tl çok pahalı ben o fiyata
1 tb kullanıyom :|
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------
hmm ilginç..
12 tl çok pahalı ben o fiyata
1 tb kullanıyom :|
-----------------------------ilginç
-
ben 30 gb reseller kullanıyorum o fiyata :)
-
murıd arkadaslar lutfen almayacaklar yazmasın sacma sapan sunu su kadar kullanıyorum
o zaman burayada yazında konu acında surda su fıyata hostıng var dıe murıdlerımız yararlansın
lütfen.
-
emnimax bunu yazdı:
-----------------------------
murıd arkadaslar lutfen almayacaklar yazmasın sacma sapan sunu su kadar kullanıyorum
o zaman burayada yazında konu acında surda su fıyata hostıng var dıe murıdlerımız yararlansın
lütfen.
-----------------------------serbest piyasa ekonomisi darılmaca gücenmece yok :)
-
senin verdiğin özelliklerden daha fazlasını veriyor 5 gb reseller ayda 5 tl ve kaliteli bi firma ismini istersen özeldende verebilirim yani ona göre fiyat verirsen kazançlı çıkarsan
-
@Stargazer
dalırma yok sayın murıdım bız o yası coktan gectık :)
@SaNaL_AjaN
benim fıyatlarım bunlar hocam demkkı aramızda bı fark tesekkurler ;)
-
ben 250 mb kullanıyorum o fiyata