Tahribat Phostoshopçuları Buraya Baksın Lütfen
-
Herkse photoshopta yaptığı hünerleri gösteriyordu buralarda.Gerçekten başarılı çalışmalar mevcut.Acizane ben photoshop u bilmem pek.Sizden bir ricam olacak.Kriptontr ile birlikte bir program serisi yayınlayacağız.Programlarımıza splashscreen ve about kısmına resim gerekli."Tahribat Hack Team" yazılı olmalı.Bu programları tahribat için yapmak istiyoruz.Eğer admin abilerimizde izin verirlerse. ir2,computerwolf(özellikle senden bekliyorum :) ),zumsuk,CLK-J35,osmansan... başka ilgilenen var mı bilmiyorum.Ama bize yardım ederseniz çoook seviniriz. Herşey Tahribat için
-
bu yayınlanmayan bi programımın aboutu geçen sene yapmışdım pshop la orta kısmını sil yaz işde :)

-
ayrıca bizim TDK ya yaptığımız programda splash falan olmamasına rağmen çok şıkdı buttonları textboxları falan flat yap hoş duruo zaten
-
Ertan sana msnde soyledım evde net yok şu anlık geldiğinde yayınlıyacam kafadarız. ok....
-
Eyvallah arkadaşlar.ir2 senin verdiğin resim biraz amatör kalmıyor mu :) biraz ne bileyim 3d tarzı efektli birşeyler olsa iyi olur.Çok şey istiyorum sanırım.rene abimiz yok muydu buralarda
-

Hajım bence about için güzel , zaten dikkat edersen diğer programlarda fln pek çafçaflı olmuyor
bence gayet güzel , sade...
-
Hocam ben tahribat için yapıyorum ve dikkati çekmesi istiyorum.Gerçi splash resmi koymayabiliriz ama about için güzel bir resim olursa süper olur. Yanlış mı düşünüyorum.
-
Hocam kimse yok mu yaav.O kadar resim görmüştüm,bizim şansımıza mı nedir kimse bakmıyor bilee.
-
Yaa aradaşlar bir kaç kişi daha olsaydı güzel olurdu.Kardeşim yok mu Tahribat için yapacak.Herhalde kendimiz için birşey istemiyoruz.Zumsuk senden de bekliyorum hocam
-
aboute 3d falan bişey koyarsan çirkin olur cafcaf olmaz aboutda benimki bile çok cafcaflı
-
tamam hocam seni dinleyeceğim.fazla gösterişli olmayacak