folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Tahribat Phostoshopçuları Buraya Baksın Lütfen

Tahribat Phostoshopçuları Buraya Baksın Lütfen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

Herkse photoshopta yaptığı hünerleri gösteriyordu buralarda.Gerçekten başarılı çalışmalar mevcut.Acizane ben photoshop u bilmem pek.Sizden bir ricam olacak.Kriptontr ile birlikte bir program serisi yayınlayacağız.Programlarımıza splashscreen ve about kısmına resim gerekli."Tahribat Hack Team" yazılı olmalı.Bu programları tahribat için yapmak istiyoruz.Eğer admin abilerimizde izin verirlerse. ir2,computerwolf(özellikle senden bekliyorum :) ),zumsuk,CLK-J35,osmansan... başka ilgilenen var mı bilmiyorum.Ama bize yardım ederseniz çoook seviniriz. Herşey Tahribat için

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

bu yayınlanmayan bi programımın aboutu geçen sene yapmışdım pshop la orta kısmını sil yaz işde :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Erkek
    ayrıca bizim TDK ya yaptığımız programda splash falan olmamasına rağmen çok şıkdı buttonları textboxları falan flat yap hoş duruo zaten
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CLK-J35
    CLK-J35's avatar
    Erkek
    Ertan sana msnde soyledım  evde net yok şu anlık geldiğinde yayınlıyacam  kafadarız. ok....

CeLeKatireJeotuzbeş
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Eyvallah arkadaşlar.ir2 senin verdiğin resim biraz amatör kalmıyor mu :) biraz ne bileyim 3d tarzı efektli birşeyler olsa iyi olur.Çok şey istiyorum sanırım.rene abimiz yok muydu buralarda

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rawkmetal
    Rawkmetal's avatar
    Erkek

Hajım bence about için güzel , zaten dikkat edersen diğer programlarda fln pek çafçaflı olmuyor

bence gayet güzel , sade...

dünya yan geldi. dalganıza bakın...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Hocam ben tahribat için yapıyorum ve dikkati çekmesi istiyorum.Gerçi splash resmi koymayabiliriz ama about için güzel bir resim olursa süper olur. Yanlış mı düşünüyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Hocam kimse yok mu yaav.O kadar resim görmüştüm,bizim şansımıza mı nedir kimse bakmıyor bilee.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Yaa aradaşlar bir kaç kişi daha olsaydı güzel olurdu.Kardeşim yok mu Tahribat için yapacak.Herhalde kendimiz için birşey istemiyoruz.Zumsuk senden de bekliyorum hocam

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Erkek
    aboute 3d falan bişey koyarsan çirkin olur cafcaf olmaz aboutda benimki bile çok cafcaflı
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    tamam hocam seni dinleyeceğim.fazla gösterişli olmayacak

Toplam Hit: 3824 Toplam Mesaj: 20