Tahribat Photoshop Kapışması | Artiz Ne Arar La Bazarda?
-
Hocam şu aralar internet ortamını kasıp kavuran bir video var.
Artiz ne arar la bazarda. Neredeyse % 90'ınız biliyor bunu; ama bilmeyenler için şu videoyu izlemelerini tavsiye ediyorum :
http://www.youtube.com/watch?v=ucUujPhO7w4
Her neyse, YGS sonuçlarıydı, işsizlik, terör olayları, ekonomik ve kültürel anlamda sıkıntılarımız bizi çok bunalıma soktu.
Diyorumki bu adamı bobilerdeki gibi bu konu altında photoshopta kapıştıralım. Zaten yapan bazı kişiler var ve ortaya çok eğlenceli şeyler çıkıyor.
Çok eğleneceğimizi umut ediyorum.
Hocam, yorum yapmadan direk photoshop çalışmalarına başlayalım diyorum. Ayrıca yaptığınız eserlere başlık koymayı unutmayın.
ÖRN: Bu adamı maç yapan birisi yerine koyduysanız başlığı ARTİZ NE ARAR LA SAHA'DA olsun :D
Çok eğleneceğimizi düşünüyorum.
TAHRİBAT PHOTOSHOP KAPIŞMASI BAŞLASIIIIIIIIIIIIIIINNNN...
-
DİKKAT! ESERLERİNİZE İMZANIZI KOYUN SONRA ANONİM OLARAK GEÇİYOOOO OKUYUN BURAYII BEN YAPMAYI UNUTTUM :D
EDİT: BUYRUN BEN BAŞLADIM

Behlül mü? Behlül ne arar la bazarda? :D

Arabanın satışını üstüne almayan Rocky'e bazarda, bizim artiz, ivan ve arkadaşları dalacaklar :D

Ve bizim artiz, Keremcem'in sevgilisini elinden alır :D

Ramiz mi? Ramiz ne gezer la bazarda? :D
-

Artizmi artiz ne gezer la bu 5 lide :)))

ARTİZMİ BURDA TEK ARTİZ VAR ODA BENİM ULAN !!!

Okulda artiz ne gezer la

ARTİZMİ NE ARTİZİ KAÇIIIN ULAAAAAAAANNNN :))

Artizmi sen yanlış geldin amca :) yakışıklı arıyok biz :)

-
dikkat bunlar bi arkadaştan...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ben oyuna oyun demem.. İçinde artiz olmazsa...

Artiz mi Ne ARtizi Artiz ne arar la Hamamda :)

Artiz Ne Arar La Havada .d

Artiz Ne Arar La Yarışta :)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
B u n l a r d a B e n d e n n :) ;
Artiz Ne aRar LA Kovada :)

Artiz Ne Arar La Sınavda :D

Artiz Ne Arar La Otobüste (:
-

İlaçmı? İlaç ne arar la gazozda?
-
Edit: Buradaki eserimi ilk yazdığım yoruma taşıdım :)
-

- nee? artış mı? artış ne arar la bazarda.
- herşeyi yoluna koyduk elhamdülillah.
- öhm.. lan kadir sen de bişe desene olm ehehe :P -
Paragrafi bunu yazdı:
-----------------------------
Ben de burayı tekrar aldım :D
yenisi geliyooooo :P
-----------------------------hocam 2. mesaja koyarsın 100 tane tekrar tekrar nie post alıyosun :S
-

-
Ekledim
-
Oha hamama bak, karma hamam :S :S :D