Tahribat Reklamı:D
-
oha ciddi ciddi borşürde bu resimmi var puaaa :DD
-
bunu ttnetin yetki verdiği satıcılar yapıyo ondandır doğrudan ttnet ile alakası yok
-
ben holyinin yerinde olsam, bunları tehdit ederim. sitemin adını izinsiz nasıl yazarsınız diye :D mahkemeye verrim derim. altıma araba çeksinler.
ne yaparsan yap derlerse de hiçbişey yapmam :D
-
bunada inanmayın artık :|
-
Reklam ıstemıorz dedıkce zorla reklamımızı yapıorlar :D
Çok kufur edıyoruz dıyemı bole yapıyolar acaba kaleyı ıcten fethedelım felan hesabı :D -
Yuh! Yok artık, ben sağda solda ttnet afişlerini aramaya başlıcam görmeden inanmam :D
-
:D cok guldum lan...
su sitenin basina gelmeyen kalmadi valla, daha neler gorucez :)
-
birde ankette ttnet den şikayetçisiniz ayıp valla adamların yaptına baksanıza beleş reklam resmen :D
-
bi bayi kampanya yapmış, kampanyanın tasarımını yapan grafiker şöyle uygun cd kaplı maplı bi resim aramış yazmış google görsellere arog dvd vs diye tahribattakini beğenmiş :) koymuş broşüre basmış :) sizce ttnet direk yapacak kadar aptal mı :) sanmıyorum :) yada burada bi feyklikte söz konusu olabilir. Çünkü kapak resmi orjinal tahribat.com yazısı sonradan koyulmuş. photoshop ile o broşürede koyulmuş olabilir diye düşünüyorum :) biraz bulanık efekti blur ile bu iş çok kolay :)
-
la bu kaplamaları ben yaptım :G
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=85425
resimlerin hepsi bana ait telif parası isterim :G google a arog tr 2008 dvd yazınca 3.sırada çıkıo :G oyüzden eklemistir
Toplam Hit: 6125 Toplam Mesaj: 32