Tahribat Samsun Buluşması ?
-
samsun ogretmenevinden sirkeli bir salata yemistim hayatimda yedigim en guzel salataydi :)
konuyla alaka derecesi : yok :)
-
beyler bence seçimden sonarki haftanın cumartesisi olsun o zamana kadar isimelrde aartar herkes arkadaşını falan getirebilir mekanda sahilde bira içebilcemiz bi yer olsun bende ayarlıyabilirsem bi atne pankart gibi bişe ayrlarım bu arada bu işin oragnizzatörü juba aga gelcekler onla irtibat kursun çevre illerden gelenlerde gelsinler aklabalık olak
-
bende amasyadayım tarih belli olursa kendimi boşaltırım o güne gelirim
-
bende varım arkadaslar eğer yle bişey olursa seve sve
-
beyler o zaman 21 temmuz cumartesi buluşuyoruz oke
yeri ve saati belirleriz ;)
-
gelecekler isim yazdırsın jubaya gelmicek adam uğraştırmasın
-
beyler manyak olcak komşu illerin hepsi gelsin gösterelim kendimizi ben pankart ta hazırlıcam
-
walla heyecenlandım be ak parti falan :P oldu olacak mardin milet vekili adayı olurum ama 2. sıra 1. sırada siya_evin268 olmazsa beni yakar :P :D:D
-
eğer samsun buluşması Olacaksa bende gelirim.
Gözüm Sizi Tutarsa Yemek Ismarlarım :D Çok olursanız çay .hasan abinin çay evi var 25 kuruş çaylar
üstte bi arkadaş sahile gidip içeriz demiş :) O biras Sıkar. Bo. içeriz orda İçki Yasaklandı. devriye devriye geziyorlar artık
çekirdeğimi elimden aldılar geçen :)))
samsun buluşması 21 temmuz cumartesi günü saat kaçta nerde ? :)
-
GeFORC3 bunu yazdı:
-----------------------------eğer samsun buluşması Olacaksa bende gelirim.
Gözüm Sizi Tutarsa Yemek Ismarlarım :D Çok olursanız çay .hasan abinin çay evi var 25 kuruş çaylar
üstte bi arkadaş sahile gidip içeriz demiş :) O biras Sıkar. Bo. içeriz orda İçki Yasaklandı. devriye devriye geziyorlar artık
çekirdeğimi elimden aldılar geçen :)))
samsun buluşması ne zaman gün saat ? :)
-----------------------------Biz zaten senle hergün samsun buluşması yapioz çay ocağında :D
neyse gün saat ? biz hertürlü geliriz =) (GeFORC3 la beraber)