Tahribat Satranç Turnuvası
-
benide yazında ben akşamları onlıne olurum
nobette olmadıım günler hariç bu ay 8 nobetim var 8 gece yokum ona gore
-
ehehe süper olacak bu arada ne zaman yapıyoruz*?
bide bunun okeyi bilardosu var belerik :D
-
son kişiyi bulduğumuzda herkese zamanı pm ile bildircem.
-
hacı şu mosquit0 ya zamanı bildir ipne dışarı cıkmıo:d
almancı hatunlar kesikcedk:ç
-
Realist bunu yazdı:
-----------------------------hacı şu mosquit0 ya zamanı bildir ipne dışarı cıkmıo:d
almancı hatunlar kesikcedk:ç
-----------------------------,haha olum oyun oynıycam :D :D cıkacaz du acele etme :D
-
Şuan eşleşenlerden online olanlardan yalnızca
13. nuggets54 vs 14. seadog
19.dengesiz vs 20.mosquit0bu kişiler tam olduğu için. 18:30 da http://www.flyordie.com/oyun/satranc.html,javanızı falan indirip bu nicklerinizle odaya giriş yapabilirsiniz.Odanın adı "NP".İlk maç sizin.
Odadan herhangi bi şekilde çıkan maçı kaybetmiş sayılır.(internet gitti vs vs. bahaneler kabul edilmez.)
-----------------------------------------------------------------------------------------------//////////////////////////////////////////////////////////
DÜZELTME:Misafir oalrak girişte konuşamıyormuşuz ve nick seçemiyormuşuz o yüzden kayıt olup girin,kısa sürüyo zaten kullanıcı adı,şifre ve email soruyo yalnızca.
-----------------------------------------------------------------------------------------------//////////////////////////////////////////////////////////
-
beyler nerdesiniz ? kimse yok odada.
-
beyler kura çekelim öyle kafadan birileri oynamasın. ben bi asp yazam geliyom :D
-
aha benim rakip de gelmiş :D. kayıt olma sırasına göre yaptım sırayı..Foxxly gel flyordie da np odasına yapalım senle maçı.
-
java kuruyom beyler geliyom bende.