Tahribat Seo Yarışması
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
yarışma nası olacakki?
-----------------------------hocam yarışma söyle anahtar kelime olur mesela "Tahribat 2008 1. seo yarışması " bu anahtar kelimeleri www.google.com.tr ye yazınca ilk 3 de cıkan sitelere ödül verilir
-
gereksız bence google amcam a bagalı olay :) emek yok bu işin ucunda :) ama genede siz bilirsınız
-
emuxa bunu yazdı:
gereksız bence google amcam a bagalı olay :) emek yok bu işin ucunda :) ama genede siz bilirsınız
-----------------------------dostum bu işlerden anlamadığın belli, koskoca bi sektörden bahsediyoruz, emek yok diyorsun.
-
Bence düzenlensin. Ödülde madalya + @tahribat.com mail adresi olsun:)
-
ya aslında güzel şeyler yapılırda
önemli olan ciddi bir katılım kitlesi olması...
-
iyi de ödülü nedne biz veriyoz :)
kim organize ediyosa kim düzenliyosa o versin.
-
amelem adam tbt'nin organize etmesini söylüyor zati.
olursa güzel olur. bende yeni yeni girdim bu seo olaylarına. katılabileceğimi zannetmiyorum o yeterlilik yok ama hoş bişe olur. ama r10'dan bizi taklit ettiler demesinler sonra :D
-
ödüle gerek yok bence eğlenme amaçlı yapılabilir aslında sadece seo değil web tasarım, programlama vs gibi alanlarda da yapılabilir en azından şu siyaset ve geyik ortamını uzaklaştırmış oluruz güzel olur.. hem ortaya çıkanlardan yararlanılır hem de ne bileyim mesela adam seoda birinci oldu nasıl oldu neler yaptı bunlar paylaşılır.. felan filan..
-
pesimistzombie bunu yazdı:
ödüle gerek yok bence eğlenme amaçlı yapılabilir aslında sadece seo değil web tasarım, programlama vs gibi alanlarda da yapılabilir en azından şu siyaset ortamını uzaklaştırmış oluruz güzel olur.. hem ortaya çıkanlardan yararlanılır hem de ne bileyim mesela adam seoda birinci oldu nasıl oldu neler yaptı bunlar paylaşılır.. felan filan..
-----------------------------bende tam bundan bahsediyordum
aslında büyük bir kitle olsa 25-30 kişi
5 er kişilikten takımlar yapsak programlama üzerine yarışma olsa çok güzel olurdu ama o kadar çıkarmı ki?pek sanmıyorum
-
SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------pesimistzombie bunu yazdı:
ödüle gerek yok bence eğlenme amaçlı yapılabilir aslında sadece seo değil web tasarım, programlama vs gibi alanlarda da yapılabilir en azından şu siyaset ortamını uzaklaştırmış oluruz güzel olur.. hem ortaya çıkanlardan yararlanılır hem de ne bileyim mesela adam seoda birinci oldu nasıl oldu neler yaptı bunlar paylaşılır.. felan filan..
-----------------------------bende tam bundan bahsediyordum
aslında büyük bir kitle olsa 25-30 kişi
5 er kişilikten takımlar yapsak programlama üzerine yarışma olsa çok güzel olurdu ama o kadar çıkarmı ki?pek sanmıyorum
-----------------------------hay ağzınızı öpeyim sizin