Tahribat Sitesine Bağlantıda Sorun Yaşıyorum
-
Şuan bir yerde tatildeyim. Odanın içinde kablolu internet var. İnternete gayet normal bağlanıyorum. Ama tahribatta bi yere girebilmek için tıkladığımda urlsi şöyle olan anasayfa geliyor "http://www.tahribat.com/index.asp?IpDegisti" 3-4 kere deneyince açılıyor istediğim sayfa. Bunu yazana kadar canım çıktı. Yardım edermisiniz?
-
bağlantıdan kaynaklanıyor.
Hotspot Shield proxy programını kullanmayı dene ;)
-
hocam sanırım otelle alakası var adamlar iple bi işler çeviriyo ama hayırlısı
Hotspot Shield proxy bu ne işe yarıyo?
Bu arada rapiddende bişi inmiyor.
-
bende google.com a girmede sorun yaşıorum tahribattada google ın web bileşenleri var ondan bendede bazen yavaşlıo ne alakaysa belki sennkide öyledir
-
hoja ip in değişince çıkar o dediğin url ve ana sayfaya yönlendirir seni bağlantı yaptığın yerde ip değişiyor o zaman ya da arada bi kopuyor bağlantı ve yeniden bağlanıyor sen de sürekli ana sayfaya gidiyorsun
-
zervalone bunu yazdı:
-----------------------------
bende google.com a girmede sorun yaşıorum tahribattada google ın web bileşenleri var ondan bendede bazen yavaşlıo ne alakaysa belki sennkide öyledir
-----------------------------hocam sadece tahribatta oluyor. Ssanırım burası proxy gibi bişey kullanıyor. Tahribatın engellemesi vardı banlı ipler için yapılmış galiba. o yüzden ip değişince engel koyuyordu galiba. Onla ilgili bişey galiba
-
hotspot shield kullan =)
proxy programı.
edit : logout yaparsan hata vermez.mesaj da yazaman ama (:
-
Tahribattaki aynı session içinde ip değiştirirsen server kendini koruyup sessionu kapatır...
oteldeki bilgi işlemciler paso bişiler yapıodur :)
-
ben de saatlerce google a giremedim, arada tahribata da giremediğim oldu.
ama ztunneldan girebildim, sanırsam gene kafamız görev başına :) tetenet teeetenet :P
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Tahribattaki aynı session içinde ip değiştirirsen server kendini koruyup sessionu kapatır...
-----------------------------hocam türkçe açıklarmsıın? :D
edit : networkden hiç anlamam hoca. Session fln anlamadım
-
JUSTICEtr bunu yazdı:
-----------------------------renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Tahribattaki aynı session içinde ip değiştirirsen server kendini koruyup sessionu kapatır...
-----------------------------hocam türkçe açıklarmsıın? :D
edit : networkden hiç anlamam hoca. Session fln anlamadım
-----------------------------oteldekiler paso ip değiştirio hocam
sen otel değiştir :)