Tahribat Sohbetleri Bölüm 2-Yabancı Dil Öğrenmek [30 Ocak Perşembe]
-
Daft bunu yazdıakustikelektrik bunu yazdıDaft bunu yazdı
bak bunu ilgiyle takip ederim işte.
eğitim seti arayanlar bu arada:
eğitim seti pazarlayacak gibi bir halin var hacı :D
millet görmüo / araştırmıo hacı.
ondan gözlerine gözlerine sokuyorum her fırsatta.
en iyisini yapıyorsun aslında. Bu arada effortless english, oldukça sağlam set. Çok kullanan memnun olan kişi var, ilgilenenlere duyurulur
-
Daft bunu yazdıakustikelektrik bunu yazdıDaft bunu yazdı
bak bunu ilgiyle takip ederim işte.
eğitim seti arayanlar bu arada:
eğitim seti pazarlayacak gibi bir halin var hacı :D
millet görmüo / araştırmıo hacı.
ondan gözlerine gözlerine sokuyorum her fırsatta.
:)
-
tam benlik bu izleyeceğim, merakla bekliyorum..
-
hoca horu sorun diyorsunuz da soruyoruz soruyu fakat sorularımız doğru değiştirilerek soruluyor yada sorulmuyor bu yüzden istediğimiz cevapları alamıyoruz - ben şahşen geçer sefer sorduğum sorularımın cevaplarını alamamıştım.
bu seferde öyle olursa bir daha da gelmem davusa, şaka bir yana da bu etkinliklerde emeği geçen TBT ailesine kendi adıma Teşekkür ederim.
benim için verimli olacağını düşünüyorum.
(ingilizce yi kendi çapım da biliyorum ve almaca yı da öğrenme aşamasında yım A1 sertifikası için çabalıyorum ve ilerde de tarzanca bildiğim rusçayı öğrenmeyi düşünüyorum.)
-
çok merak ettim izlerim adobe günlüğündeki gibimi olacak katılım
-
çizik atayım
-
Tüm işimi bırakıp izleyeceğim , sanki çok işim varmış gibi :)
-
5 sene sonra arapça olarak katılmayı hedefliyorum :)
yabancı dil öğrenmeyi böyle hobi gibi bişey haline getirirsen çok tatli bişey oluyor.. yani böyle bişeyler becerdiğinin keyfi gibi bişey..hele yurtdışına çıktıysanız 1 2 sefer kimse tutamaz sizi.. bence çok güzel olacak gibi geliyor.. izleyeceğim umarım vaktim olur.
çok başarılı çok iyi tebrikler organize eden ve katılımcı mürit hocalarımıza :) -
çizik.
-
fransız dili ve edebiyatı okumaktayım 3. senem ayrıca lisede yabancı dil bölümü cıkışlıyım bende destek olabilirim fransızcadan naçizane olarak