Tahribat Sosyal Paylaşım Sistemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    Açtığımız konuya mesaj yazılınca "felanca kişi konunuza yorum yazdı" "yorum yaptığınız konuya felanca kişi de yorum yazdı" "felanca kişi sizden bahsetti" gibi bildirimler olsa. Bu bildirimler direk ana sayfada çıksa. Tahribatın mobil versiyonu olsa, aynı bildirimler mobil sayfada da olsa. Tahribat hızlı paylaşım sistemi olsa. Mesela internette gezinirken bir sayfayı beğendik. Sayfanın url sini yani bağlantı adresini kopyalayıp tahribatın ana sayfada bir yere yapıştırsak birde başlık yazıp paylaş desek. Facebook taki bir gurubun duvarına yazmak gibi olacak. Okuduğumuz bir haber olur. Teknoloji ile ilgili bir bilgi olur. Cihaz tanıtımı olur vs. Kopyala yapıştır başlık yaz paylaş :) ençok yorumlanan sayfa paylaşımları , en beğenilen sayfa paylaşımları gibi tasnif edilse. Böylece tahribat çok daha canlı ve kaliteli bir forum olur diye düşündüm.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    bir sayfada gösterilecek mesaj sayısı 10 _ 20 _100 _hepsi olan yeri en baştan ayarlamalar dan değiştirebilsek. Her defasında sayfada şu kadar mesaj göster demek yerine bunu bir defa ayarlayıp kaydetsek. Konuda gezinirken sayfa sayfa ilerlemek pek hoşuma gitmiyor şahsen. Alt tarafta yer alan 1. Sayfa 2. Sayfa 3. Sayfa gibi sayfa numaraları üstte de olsa. Son sayfaya gitmek için önce sayfanın alt tarafına inip sonra son sayfaya git diyoruz. Bunları sayfanın üst kısmından da yapabilsek

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

şerrepsizim aklıma qelmişti

Cigu bigule :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

walla düşündüklerin çok hoş aslına üye sayımız çok daha artabilir bu sayede daha zengin içeriklere sahip oluruz biraz daha facebooka dönük bir sistem olur ama hoş da olur yani buradan admin arkadaşlara sesleniyorum lütfen kulak verin sesimizi duyun

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek

iyi, güzel ama boku çıkar.

Allah Türktür.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    ershn bunu yazdı:
    -----------------------------

Paylaşımı bilim, teknoloji, pratik bilgi, internet, elektronik gibi bilim teknik fen tıp vs. Konular ile sınırlandırabiliriz.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

paylaşımda sınır olmasın bence sadece sohbet sitelerinde ki gibi sürekli takip eden op arkadaşlar olsun sınırı aşanları banlasın konuyu silsin çeşitli cezai işlemler uygulansın bu sayede daha disiplinli boksuz bir ortam oluşabilir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Erkek

sanırım yapılmıştı :)

bi mürid yazmıstı ama hatırlayamadım suan.

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek

facebookdan farkımız kalmaz uye sayısı isteseler zaten artar davtiye olayı kalksın zaten dolar.fazla kişiye gerek yok.

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Olmaz hocam facebook alışkanlıklarınıza alet etmeyin bizi biz böyle memnununz yav. Üye sayısının artmasını isteyen kim? aksine temizlik gerekli deniyor yapmayın lütfen yav elimizde bir tbt var onuda yoketmeyin gerçi ne holly ne de rene yanaşmaz zannımca bu tür bir yaklaşıma zaten..

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek

balik_ bunu yazdı:
    ershn bunu yazdı:

Paylaşımı bilim, teknoloji, pratik bilgi, internet, elektronik gibi bilim teknik fen tıp vs. Konular ile sınırlandırabiliriz.

hocam elbet biri bok eder önüne geçilemez

Allah Türktür.
Toplam Hit: 3059 Toplam Mesaj: 20