Tahribat T-Shirt Listesi Sorci Bekliyoruz Seni
-
tişörtler hep yuwarlak yaka olmasın şöyle düğmeli falan da olsun aaaa :)))
-
:) iyiymis
-
DecaMeroN bunu yazdı:
-----------------------------
Sorc illallah ettiydi en son (: ama biz belki birşeyler ayarlayabiliriz bikaç yer var olabilitesi olan bakalım zaman göstericek
decaromen abi ayarlamaya çalış kesin olsun sorci illalah yapma be müridim hadi bekliyoruz -
muhbir bunu yazdı:
-----------------------------ben de çok istiyorum.beni yaz listeye.birde fiyatı ne kdar malum baba eline bakıyorum:D
not:yaşım 13 daha
müridin yaşı olmaz ben bunu burda öğrendim 12 yaşında bile mürid varmış bu arada tanışyığıma memnun oldum benimde yaşım 15 listeye yazarım -
tişört sahibi biri olarak hiç ama hiç sanmıyom sorcinin bu işe bir daha gireceğini. hatta kesin girmez. çok ağzı yandı çünkü, girmeyeceğini de taahhüt etmiştir.
-
arkadaslar kesinlikle reklam deil.. buyrun baqın güzel tisörtler war.. sinekshop.com + kendi dizaynımızı werip bastırırlar..
tisört'ü bende almak istiyorum eğer olucaksa..
-
KorteX bunu yazdı:
-----------------------------arkadaslar kesinlikle reklam deil.. buyrun baqın güzel tisörtler war.. sinekshop.com + kendi dizaynımızı werip bastırırlar..
tisört'ü bende almak istiyorum eğer olucaksa..
ii de biz aynı olmasını istiyoruz şimdi ben başka renk desem bi müridimiz başka renk dicek olmaz ki hem ortadaki tahribat simgesini nerden alcak lar -
Bi yaptıramadı kim yaptırcaksa şu tişörtü kaç senedir görüyoz böyle çıkıyolar.
-
bnde istiom busefer alacam
10milyon iimiş
-
bnce sorci bu işe girmez bidaha işim olmaz gibilerinden bişiler solemıstı yanlıs htrlamıosam :) bnde alamamıstım tısortu hesap olaylarından karısıklık cıktı falan .. bende isterim tabıkı (: ama birinin güzel bi dizayn yapması lazım ortaya 2 3 tane sıte atılmıs
Toplam Hit: 7428 Toplam Mesaj: 58