Tahribat Ta Sizi En Çok Güldüren Konu, Yazi...
-
Mortunes bunu yazdı:
-----------------------------
kantar31'in varlığı :D
:D -
HeadBanger bunu yazdı:
bir ara metalist die biri wardı hala burdamı acaba :D acıyordu konuyu :D soru soruyrdu :D kendinden alıntı yapıyordu cevaplıyordu :D sonra cevabından alıntı yapıyordu :D yorum ve soru soruyordu :D sonra yeniden bir alıntı yapıyordu :D bu böyle gidiyordu :D konuları bulamadım ya :D
-----------------------------hhaaheeu ..bu ex üyeye rene nin yazdigi baned yorumuna koptum :)))
metalist, 27/08/2007 5:25:53 PM tarihinde renegadealien tarafindan Türkiye AB'ye girene kadar banlandi. Banlanis Sebebi: Şimdi bunu banladım, o diğer kişiliği ile yazar ama :|
edit : üyenin açtigi konulardaki sizofrenlik, çift kisilikli dalgalari bitirdi beni :D
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=35409
-
konu başlığı: kaldıgım oteli nasil kaziklayabilrim
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=otel&folderid=46642
bu konuda yazılan mesajları okurken çok gülmüştüm
-
2 şey oldu 1. rene nin zekeriya beyaz ile fotografı beni gerçekden kırmıştı 2.si arkaadaşın biri bir başlık açmıitı ''hayatımda ilk defa virüs yedim tecavüze ugramış gibiyim'' buna da çok gülmüştüm
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=2&folderid=65886
ricin bunu yazdı:
Odysseus bunu yazdı:
-----------------------------almıorum a.k
adamı msn ekledim,
adamla anlaşmak imkansız
yok terbiyeli ol yok gülme yok adam gibi konuş
görende kızın babasından kız istiyoruz sanar
-----------------------------bana bak eleman adamı hasta etme daha msn ekler eklemez aga bana da lazım dedin eyv. dedik sonra atladın yandaki komşu kıznın aferdersiniz kendini parmaklarken çıkartdığı sesleri dinleyeceğim dedin tepem attı a.q böyle işmi olur len ne halt yersen ye bana ne sölüyorsun bile bile de böyle adama satış yapılmaz ki...
-----------------------------abi bırak ya bi kit alacaz rezil ettin
-
Valla bişi ararken denk gelmişti, ss almışım :) Antikky nin banlama sebebine ve o müride baya bi gülmüştüm :)
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
doguhan diye bir kardeşimiz vardı. onun her mesajı komedi abidesiydi :)
-----------------------------doguhanla ilgili komik bi olay anlatcaktım ama bu olay bitirdi beni
Triumph'un anlattğı olay aldı yerini..
-----------------------------------------------------
eğer karıştırmıyorsam elemanın biri aylar öncesinde bir başlık açar(tarihleri sallıyorum)
Konu Başlığı : ACİL YARDIM EDİN BEYLER!(gibi birşeydi)
İlk mesaj tarihi 10.10.2005 : eyçpi marka leptopum var.ThE PeRsOn YoU HaVe CaLLeD CaNNoT ThE Be ReAcHeD At ThE MoMeNt PLeAsE TrY AgAiN NoW(salladım)hatası veriyor açamıyorum lütfen yardım edin..
Aylar geçer kimse başlığa bişey yazmaz.Ama nasıl oluyorsa başlığı açan eleman heralde google'da aratırken aynı başlığı buluyor ve altına
İkinci mesaj tarihi 28.05.2006 : Aaaa kanka aynı sorun bende de vardı.Servise götürdüm hallettim sende öyle yap.yazarak forum tarihine geçer.
--------------
Olamaz böyle bi olay yaw koptum gülmekten:D:D:D:D:D TBT de beni en çok güldüren olay bu oldu..muhahah merak ettim yaw elemanı takılıo mu acaba hala tbt de :D
-
under_king bunu yazdı:
-----------------------------http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=2&folderid=65886
ricin bunu yazdı:
Odysseus bunu yazdı:
-----------------------------almıorum a.k
adamı msn ekledim,
adamla anlaşmak imkansız
yok terbiyeli ol yok gülme yok adam gibi konuş
görende kızın babasından kız istiyoruz sanar
-----------------------------bana bak eleman adamı hasta etme daha msn ekler eklemez aga bana da lazım dedin eyv. dedik sonra atladın yandaki komşu kıznın aferdersiniz kendini parmaklarken çıkartdığı sesleri dinleyeceğim dedin tepem attı a.q böyle işmi olur len ne halt yersen ye bana ne sölüyorsun bile bile de böyle adama satış yapılmaz ki...
-----------------------------abi bırak ya bi kit alacaz rezil ettin
-----------------------------abi ben hayatımda bu kadar gülmedim. durmaya çalışıyorum duramıyorum. :D:D:D
"abi bırak ya bi kit alacaz rezil ettin"
ahahafghahahasassad :D:D:D
-
god bunu yazdı:
-----------------------------MoXSWeX nickli elemanın AUDI S3 sükse olayı
-----------------------------Bu bir vahşetti ben de katılıyorum :)
-
:D