Tahribat Tahri T-Shirt Nerden Alabilirim Yaw:)
-
Beyler tshirt mevzusunu kimse dillendirmesin,kimsede Sorciye suc bulmasin,gerek cebitte koca cuvalla dolandi tahribat ,gerekse cebit bulusmasindan sonra haftalarca burada tshirt u ulasmayanlar belirtsin tshirtleri gondereyim diye Sorci konu acti...eger tshirtleriniz ulasmadiysa hatayi kendi tarafinizda arayin ,10-20ytl ile zengin olan kimse yok yani...
-
yok abi yanlış anlamayın parasında değilim gerekirse bi daha para yollarım ama o tişörtleri çok istediğimden mevzuyu uzattım biraz
-
arkadaşlar konu bi tışırt ta başladı şimdi ne mevzuyo soktuk ya sorci nerdesin ya hadi be müridcim be o kadar seni bekliyoz be bi tışırt göte mi girio a.q. yapmam diosan söle hevesimiz gurtsamızda kalsın
-
tataryiğitin yaptığı şerefsizlik sonucunda bazı t-shirtler güme gitti.bir dahaki yönetim onaylı t-shirt basımında kazazede arkadaşların t-shirt parasını ben öder onlara yeni t-shirtlerden yollarım.
kimse kafasını yormasın.sorci bizim öz kardeşimizdir asla kimseye yanlışı olmaz.bu konu fazla uzamasın yeni t-shirt basımı olduğunda bu konuları konuşuruz.şimdilik konuşmanın bi manası yok.saygılarımı sunarım.-kilit-
Toplam Hit: 6145 Toplam Mesaj: 45