folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tahribat Tahri T-Shirt Nerden Alabilirim Yaw:)

Tahribat Tahri T-Shirt Nerden Alabilirim Yaw:)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Beyler tshirt mevzusunu kimse dillendirmesin,kimsede Sorciye suc bulmasin,gerek cebitte koca cuvalla dolandi tahribat ,gerekse cebit bulusmasindan sonra haftalarca burada tshirt u ulasmayanlar belirtsin tshirtleri gondereyim diye Sorci konu acti...eger tshirtleriniz ulasmadiysa hatayi kendi tarafinizda arayin ,10-20ytl ile zengin olan kimse yok yani...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hMhM
    hMhM's avatar
    Erkek
    yok abi yanlış anlamayın parasında değilim gerekirse bi daha para yollarım ama o tişörtleri çok istediğimden mevzuyu uzattım biraz

kenarda köşede takılırım ben
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek
    arkadaşlar konu bi tışırt ta başladı şimdi ne mevzuyo soktuk ya sorci nerdesin ya hadi be müridcim be o kadar seni bekliyoz be bi tışırt göte mi girio a.q. yapmam diosan söle hevesimiz gurtsamızda kalsın

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    tataryiğitin yaptığı şerefsizlik sonucunda bazı t-shirtler güme gitti.bir dahaki yönetim onaylı t-shirt basımında kazazede arkadaşların t-shirt parasını ben öder onlara yeni t-shirtlerden yollarım.
    kimse kafasını yormasın.sorci bizim öz kardeşimizdir asla kimseye yanlışı olmaz.bu konu fazla uzamasın yeni t-shirt basımı olduğunda bu konuları konuşuruz.şimdilik konuşmanın bi manası yok.saygılarımı sunarım.-kilit-

... sorcerer & musket ...
Toplam Hit: 6145 Toplam Mesaj: 45