Tahribat Tanıtımı
-
tatarramazan bunu yazdı:
-----------------------------hoca şimdi de tahriqat yazmışsın
tariqat ul tahribat mış doğrusu
-----------------------------Tamamdır hoca oldu :D Hoca Tahribat felsefesi ekle demişsin de bi arkadaş güzel bi yazıyla buraya yazabilirse hemen eklerim.
-
tbt felsefesi: ya seve seve ya sike sike
-
WebCrow bunu yazdı:
-----------------------------
siten çok çelişik yerinde olsam bir yön verirdim
-----------------------------Hoca hack ve teknoloji haberleri yayınlayan bir site. + gündem sıcak oldugu icin arada kansız köpekler icin türk askerini hatırlatıyoruz olay bu..
-
la biri yazsın 1-2 karalama ekleme yapalım a.q
-
Güzel Bize Yakışır :D
Ellerin Dert Görmesin:)
-
Feryad bunu yazdı:
-----------------------------Güzel Bize Yakışır :D
Ellerin Dert Görmesin:)
-----------------------------
Eyw Feryad :) -
bu site değilmiydi , daha geçenlerde codecryer ın resmi sitesinin hacklendiğini sölüyen :) ve hackleyenleri tebrik eden :|
eğer bu siteyse adminine sölüyorum niye yalan yanlış haberler veriyorsunuz ? (bizzat code un yerine soruyorum :)
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------bu site değilmiydi , daha geçenlerde codecryer ın resmi sitesinin hacklendiğini sölüyen :) ve hackleyenleri tebrik eden :|
eğer bu siteyse adminine sölüyorum niye yalan yanlış haberler veriyorsunuz ? (bizzat code un yerine soruyorum :)
-----------------------------FOXXLY haksızlık yaptın imzanda nickimi görmek istiyorum HIH
o site burası : http://localmedya.org/index.php?news=669
-
Toplam: 337
en iyi grupta bu kadar az fark atmamalıydık -
hp32 bunu yazdı:
-----------------------------Toplam: 337
en iyi grupta bu kadar az fark atmamalıydık
-----------------------------Daha anket dewam edior ayrıca hileli oy göndermek biraz zordur ama imkansız değildir + tüm hileli oylar silinecektir zaten.