Tahribat Toptancı Voltranı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    Ruzgar25
    Ruzgar25's avatar
    Erkek

Günlük 1000 tepsi su böreği 1000 tepsi baklava çeşitleri 1500 kg tulumba 2000 kg gözleme sigara böreği milföy hamuru yufka gül böreği çeşitleri ürünleri yapan fabrikada çalışıyorum yurtiçi yurtdışı gonderim yapabiliriz 

Üç nokta
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

kedi köpek maması reflex ve royal canin temin edebilirim sevgiler saygılar.

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sessizadam
    sessizadam's avatar
    Erkek

Aydınlatma ve kablo ürünleri satışı yapan ltd şirketiyiz, birçok markada ürünler mevcut. İlgilenen iletişime geçebilir.

seSSizadam
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rome
    rome's avatar
    Erkek
    Biyoteknoloji bunu yazdı
    real_agabey bunu yazdı

Mavi pudrasız nitril eldiven CE belgeli olmak kaydıyla 300-400 bin kutu toplu alım yapabilirim.

ben de aynısından en az 1 milyon kutu olacak şekilde alım yapabilirim. kutu başı 6-7 dolardan aşağı olursa sevinirim.

medikal ürün işleri koşturuyorum bir süredir. serbest bölgede ve iç piyasada millileşmiş ürün satışlarımız oldu. o fiyatlara serbest bölgede bile bulma imkanın yok.hayal. güncel rakamlar 8 dolar ve üzeri şuan. kim daha uyguna var derse yalan, balon...

eldiven ve maske ile ilgilenen arkadaşlar özelden yazsınlar yardımcı olurum. daha önce burdan birkaç arkadaşla iş yaptık. güzel işler çıkacaktır.

Romedir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Dış ticaret firmamız var. 

Sağlık bakanlığı onaylı, msds belgeli satışı olan dezenfektan distribütörüyüz.  

Hırdavatta su borusu ile ilgili, boru, su sayacı vs. aklınıza gelebilecek çoğu ürün grubunun da distirübütörüyüz. 

toplu alımlarda ve yurt dışına gönderimlerde yardımcı oluruz. 

malım var, dış ticarette profesyonel partner arıyorum diyorsanız da b2b ve b2c ortak çalışma yapabiliriz. Ancak üretici olacaksınız ve ciddi fiyat avantajınız olacak. Firmamız ankara ostim lokasyonlu. 

Ticaret hayatınızda başarılar dilerim. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek
    muaythaist bunu yazdı

hakiki deri cüzdan / kartlık perakende toptan.

arzu edilen modelin kalip ve bıçagini cikartip, talebe gore toptan uretimini de yapabiliriz.

talep oldu suniye de girdik.

yılbaşına doğru makul fiyatlı promosyon ürün talepleri oluyor şirketlerin, karşılayalım dedik (:

Ali Asaf & Elif Dua & Zeynep Sena & Ayşe Zehra'nın Babası
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ari41
    ari41's avatar
    Homo

Artık toptancı veya perakendecilik özelliğim yok. 

Ama elinde 100 tane kadar içinde şarjlı pilleri dahil olan Gigaset A270 ve A170 modellerinden telsiz telefon mevcut.  Şu an trendyol vs fiyatı 200 TL civarında ama ben 145 civarına toptan bırakırım. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Deleted001
    Deleted001's avatar
    Erkek

Tebrik ederim, her biriniz alanlarınızda uzmanlaşmış hocalarımsınız. Sadece varsa XML veya site linklerinizi de mesajlarınıza koysa dropshipping türevi veya al-sat yapacak kişilere kolaylık olur.

Teşekkürler, hayırlı ve bol kazançlar.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek

Oyuncak ve bebek giyim işi yapan murid var mı? 

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek
    Metanet bunu yazdı

Oyuncak ve bebek giyim işi yapan murid var mı? 

Bunu bende arıyorum

Toplam Hit: 9826 Toplam Mesaj: 52
ticaret toptan