Tahribat Toptancı Voltranı
-
Günlük 1000 tepsi su böreği 1000 tepsi baklava çeşitleri 1500 kg tulumba 2000 kg gözleme sigara böreği milföy hamuru yufka gül böreği çeşitleri ürünleri yapan fabrikada çalışıyorum yurtiçi yurtdışı gonderim yapabiliriz
-
kedi köpek maması reflex ve royal canin temin edebilirim sevgiler saygılar.
-
Aydınlatma ve kablo ürünleri satışı yapan ltd şirketiyiz, birçok markada ürünler mevcut. İlgilenen iletişime geçebilir.
-
Biyoteknoloji bunu yazdıreal_agabey bunu yazdı
Mavi pudrasız nitril eldiven CE belgeli olmak kaydıyla 300-400 bin kutu toplu alım yapabilirim.
ben de aynısından en az 1 milyon kutu olacak şekilde alım yapabilirim. kutu başı 6-7 dolardan aşağı olursa sevinirim.
medikal ürün işleri koşturuyorum bir süredir. serbest bölgede ve iç piyasada millileşmiş ürün satışlarımız oldu. o fiyatlara serbest bölgede bile bulma imkanın yok.hayal. güncel rakamlar 8 dolar ve üzeri şuan. kim daha uyguna var derse yalan, balon...
eldiven ve maske ile ilgilenen arkadaşlar özelden yazsınlar yardımcı olurum. daha önce burdan birkaç arkadaşla iş yaptık. güzel işler çıkacaktır.
-
Dış ticaret firmamız var.
Sağlık bakanlığı onaylı, msds belgeli satışı olan dezenfektan distribütörüyüz.
Hırdavatta su borusu ile ilgili, boru, su sayacı vs. aklınıza gelebilecek çoğu ürün grubunun da distirübütörüyüz.
toplu alımlarda ve yurt dışına gönderimlerde yardımcı oluruz.
malım var, dış ticarette profesyonel partner arıyorum diyorsanız da b2b ve b2c ortak çalışma yapabiliriz. Ancak üretici olacaksınız ve ciddi fiyat avantajınız olacak. Firmamız ankara ostim lokasyonlu.
Ticaret hayatınızda başarılar dilerim.
-
-
Artık toptancı veya perakendecilik özelliğim yok.
Ama elinde 100 tane kadar içinde şarjlı pilleri dahil olan Gigaset A270 ve A170 modellerinden telsiz telefon mevcut. Şu an trendyol vs fiyatı 200 TL civarında ama ben 145 civarına toptan bırakırım.
-
Tebrik ederim, her biriniz alanlarınızda uzmanlaşmış hocalarımsınız. Sadece varsa XML veya site linklerinizi de mesajlarınıza koysa dropshipping türevi veya al-sat yapacak kişilere kolaylık olur.
Teşekkürler, hayırlı ve bol kazançlar.
-
Oyuncak ve bebek giyim işi yapan murid var mı?
-
Metanet bunu yazdı
Oyuncak ve bebek giyim işi yapan murid var mı?
Bunu bende arıyorum