Tahribat Türkiye'nin En Popüler 9. Forumu
-
q3zqin bunu yazdı:
-----------------------------onu bunu bilmem tahribat.Com gibi site yok diğerlerine göre üstün bence. 1.sirada olmalıydı :|
-----------------------------
aynen benimde düşüncem öyle -
DJ_Alper bunu yazdı:
en popüler r10 doğrudur
tbt de iç savaşlar olmasa şimdi r10 da geçmiştik
-----------------------------kroo bunu beğendi
-
bana r10'dan davetiye gönderebilecek varsa bahtiyar olurum.
-
su sitede ne buluyorum ne kazaniyor ne kayip ediyorum bilmiyorum..eski uyeyim ama bir faydam olmusmu yada saglamismiyim kendi gozumde hicbisey kazandirmamisim...birseymi buluyorum onuda hic bilmiyorum..ama tek bildigim net acip ilk bu sayfayi acmadan rahat edemiyorum..bazen giremedigim bir kac gun eksiklik hissediyorum..giridigimde ise neleri kacirmisim acaba skintisi oluyor..neden bilmem ama burdan kimseyi bilip samimiyetim olmadiysa bile bir kisi haric buradaki herkesi accayip kendime yakin hissediyorum..buranin sade olmasi naturel olmasi ki en buyuk + buradaki herkes siradan olmadigina inaniyorum gercekten duzgun efendi zeki kalibi oturmus karakterler olmasi..
BURAYI ACAN ACTIRAN SEBEB OLAN BUNCA MILLETI BIR ARAYA TOPLAYAN TUTAN HEPSINDEN ALLAH RAZI OLSUN...iyiki var (TBT)
-
zinar73 bunu yazdı:
bana r10'dan davetiye gönderebilecek varsa bahtiyar olurum.
-----------------------------yapma hocam aman diyim, editle bence mesajı yoksa 1-2 saat için sayfalar dolusu davetiye isteği olacak, konu piç olacak.
konuyla ilgili:
r10 un o resmi konuşmaları, donanım haberin "bir şarkı vardı çok güzeldi adı neydi" sorusunu soracak kapasitedeki üyeleri kalteyi gösteriyor. Objektif olmamış zaten. Metin 2 Ahmet 3 oyunlarıyla ilgili gevurca tips and tricks içeren konuları, bunları görmek için üye olma şartını bir araya getirince hepsinin birkaç milyon üyesi oluyor. Toplasan 1 üye etmiyor o ayrı. Yeriz ya hepsini, koruz, çükeriz.
-
burdan daha seviyeli naturel bi platform görmedim.
-
FOREVER tbt!!!!!
-
http://www.alexa.com/siteinfo/tahribat.com
-
9. ise gerçekten büyük başarı ! tüm müridleri tebrik ediyorum ...