folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tahribat Üyelerine Eticaret Sitesi

Tahribat Üyelerine Eticaret Sitesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

1 Yıllık Eticaret Sitesi Host Kurulum Dahil  ‘’6,99’’ TL   (Domain Hariç) Domaini Sizin almanız gerekiyor.

Örnek Web Siteler:

www.vekzen.com

www.ucuzukimde.com

bu iki tasarımdan biri kurulacaktır. İsteyen kendisi istediğiyle değiştirebilir.

Detaylı  Bilgiler

Websiteler 6,99 TL olum Host ücreti, Kurulum Vb. Tüm işlemler ve ihtiyaçlar dahildir.

Her Site için 200 Mb hosting alanı verilecektir. Yaklaşık 200 çeşit ürün yüklenebilir.

Teknik Destek olmayacaktir. Fakat takıldığınız noktayı birlikte çözebiliriz.

Not:Teknik Destek olmayışının sebebi benimde fazla bilgim olmamasıdır. Fakat Ftp Bilgileri size verileceğinden tahribatta herkes yardımcı olabilir.Ve kolaylıkla çözebilirsiniz.

Bu kampanya sadece 50 kişi ile sınırlıdır. Tahribat üyeliği olmayanları kapsamaz sadece tahribat içindir.

Ftp bilgileri ve site dataları sizlere verilecektir. İstediğiniz her şeyi siteye eklemek çıkarmakta özgürsünüz illegal yasa dışı cinsel ürünler vb. şeyler hariç ve insanları rahatsız etmekte .

Sitelerin ücretleri  12 ay için geçerlidir. Tekrar devam etmek isteyen arkadaşlar yeniden 6,99 tl ödemeleri gerekecektir.

200 mb temelde 6,99 TL olan ücrete tabidir fakat extra istenen her 200 mb için 5 TL alınacaktır.

Online ödeme için benim paypal adresim kullanılabilir. Fakat herkes için geçerli olmayabilir. Malum para pul konuları her zaman sıkıntılıdır.

Bu kampanyanın 2 sebebi vardir ;

1.Sebeb sadece tahribatta olan 2 yıllık üyeliğimde ne yazarsam yazayım yardımcı olan bir kitle olması ve tahribattan bukadar  faydalandım benimde bir faydam olmasını istememdir.

2.Sebeb asıl olan sebebdir yaklaşık 1 haftadır 3 5 tane domain felan aldım adobe illustrator ,CSS vs ile sıkı fıkı olmak ve bu internet sitesi yapma tasarlama işini öğrenmek amaçlı bu şekilde ilerlemeyi düşünmek istemem çok ilgimi çekiyor ve çok zevkli buldum. Sırf bunun için host aldım birkaç tane domain aldım .Emin olan asıl sebebler bunlardır bunların dışında lütfen sebeb aramayın.

Son olarak da 6,99 tlnin sebebini de açıklayayım arkadaşlar bu ücret host ücreti içindir sadece onun haricinde tasarlanmış 2 open cart sürümü olan site satın aldım. Ben Allah’tan iyi bir niyetle bu işi yapmak ve ögrenmek istiyorum iyi niyetimin karşısında talep büyürde VPS felan gibi bişey gerek olursa bu ücreti orada kullanmak için.Bu arada www.arena.com.tr adresinin sahibi olan arena bilgisayardan ve www.penta.com.tr  olan penta bilgisayardan bayiliğim bulunmaktadır. İsteyen herkese hiçbir extra ücret talep etmeden ürün tedariğide sağlanabilir. Aynı zamanda kolsaatleri ve bilgisayar oyunları içinde geçerlidir.

Not: Bu kampanyanin Hostunu ByYasinc  Olan Videojockey   .  Yasin Sağlayacaktır. Son Günlerde Olanlari biliyorsunuz.
    Teknik Destek Yoktur. Herkes Kendi sitesinden sorumludur.Sitemizin Reislerinden ReneGadealine dediki eğerki iş patlarsa ve müridler madur olursa seni siteden atarim. Bu sebeble Herkes Kendi sitesinden sorumlu ftpler verilecektir. İsteyene Data Direk atilacaktir.

Bu Satiş ticari değildir. Bunu birinci olarak soyleyeyim ikinci olarakda tbt üyesi olmayan kimseye bu yardim yapilmayacaktir. 50 kişi ile sınırlı olacaktir diye düşünmüştük fakat renegadealine cok pis ve ciddi uyarilar yapinca TBT den ayrilmak istemedigimizden 20 kişi ile sınırladik bilginize.

www.ucuzukimde.com/admin
    kullanıcı:admin
    sifre:6468589s
    isteyen siteyi inceleyebilir site bildiginiz opencarttir.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

yanlışsam düzelt cpanelin otomaik kurulumunda opencart vardı geriye temalar kalıyır 1.4 temaları bunlar 1.5 e uyarlanmışı çıktımı şuan bilmiyorum 6-7 aydır bakmıyorum

sen  aslında hostun yanında e ticaret veriyormuşsun gibi birşey oluyor fiyat makul ama yarın aksilikler çıkmasın?  hani 7-8 lira değil yıllık 30-40 olsun daimi olsun

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

yanlışsam düzelt cpanelin otomaik kurulumunda opencart vardı geriye temalar kalıyır 1.4 temaları bunlar 1.5 e uyarlanmışı çıktımı şuan bilmiyorum 6-7 aydır bakmıyorum

sen  aslında hostun yanında e ticaret veriyormuşsun gibi birşey oluyor fiyat makul ama yarın aksilikler çıkmasın?  hani 7-8 lira değil yıllık 30-40 olsun daimi olsun

Kardesim yazidada belirttigim üzere bedavada verebilirim sorun olmaz fakat host ve domain kendinde olur. Benim amacim benim hostumda olsun. elbet sorunlar cıkacaktir benimde istedigim zaten o sorunlari cözmek birlikte işte ne sorunlar cıkıyor bakmak. Sonra olurya suraya logo yap dicen suraya zik tak dicen surayi al suraya koy dicen işte bunlari sohbet ede ede birlikte yapalim bende webdizayn ogreneyim diye düsündüm bu işi.

sorun cıkarmi tabiki cıkaccak host yasinini hostu iki haftadir olanlar ortada . Onun haricinde belirttim herkes kendi sitesinden sorumlu olacak. Benim fayda arena penta gibi firmalardan ürün dahi tedarik edebilirim extra istemeden diyorum. bu

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

sanal pos ile alışveirş yapılabilir mi? yani şöyle söylim sanal posu biz alıcaz da böyle bir eklenti varmı fabrika çıkışında :) uygunmuş. almayı düşünüyorum. tasarımı kendimiz istediğimiz gibi kullanabiliriz dimi hocam. ayrıca kendi hostumda da barındırabilirim istersen sende barındırabilirsin. ödemeyi nasıl etcez

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Free_Mans bunu yazdı

sanal pos ile alışveirş yapılabilir mi? yani şöyle söylim sanal posu biz alıcaz da böyle bir eklenti varmı fabrika çıkışında :) uygunmuş. almayı düşünüyorum. tasarımı kendimiz istediğimiz gibi kullanabiliriz dimi hocam. ayrıca kendi hostumda da barındırabilirim istersen sende barındırabilirsin. ödemeyi nasıl etcez

Kardesim sistemde yapikredi ve asya bankin postu ekli ama digerlerinide bakariz cözeriz. Sorun olmaz. Birlikte nette arariz. payu yada ipara yapcaksan o kolay ama. 

Para konusundada soyle bir havuz yapabiliriz. Tbt De kiminin 1,40 kurusa kiminin Eski monitore ihtiyaci oluyor Bi havuz yapariz. Para toplanir yarisini alirim misal 100 toplandiysa 50 alirim 50 si havuzda kalir kimin ihtiyaci olursa gercekten o havuzdan odeme verelim . 

scarletbeard tarafından 10/Kas/12 23:22 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

ben bunu deneme maksatlı kullanıcam. yani gelir elde edeceğimden değil. bu konuda bende kendimi geliştirmek istiyorum. daha önce bir çok site yaptım ama malum eticaret farklı. sanırım opencart. bende daha önce hiç open cart kullanmadım. tecrübe edinmek istiyorum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Free_Mans bunu yazdı

Opencart'ın zilyon tane Sanal Pos modülü var müdür. İnternetten bulup kodlarını kendi sitene göre düzenleyeceksin. Bİrde herhangi bir bankadan alınmış olan API numaran olmalı. Sonrası çocuk oyuncağı

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek
    HannibALgan bunu yazdı
    Free_Mans bunu yazdı

Opencart'ın zilyon tane Sanal Pos modülü var müdür. İnternetten bulup kodlarını kendi sitene göre düzenleyeceksin. Bİrde herhangi bir bankadan alınmış olan API numaran olmalı. Sonrası çocuk oyuncağı

APİ numarası sorun değil 7 farklı bankanın var. ben genelde banka üzerinden çekiyordum manuel olarak. ancak bu türlü de hoş olacak en azından müşterilerim online ödeyecek. mail ile ödeme sayfası gönderip hallederim. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HannibALgan bunu yazdı
    Free_Mans bunu yazdı

HanniBalgan KArdesim ilgine herzeman minnettarim. Cok kral bi insansin. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

1. 7 liraya aldığın işlem sonucu biriyle sorun yaşadığın takdirde fatura kesmediğin için işlem başına 180 tl civarinda vergi cezası yersin 

2. şimdi bu siteyi alıp işi büyüten kişiler için işler genişledikçe sorun olacaktır siteyi taşımak vs vs

3 bilmediğini söyledin eticaret sistemini bir ürün satarken girişimçi yada kabaca bunu satan kişi sattıgı urunu bılmeli bilmemeli ?

4 amacım kendımı gelıstırmek dedın adamların sorunları oldugu zaman ne yapacaksın ?

5. o arayüzlerle yapmak mümkün değil

6. kendini geliştirmek isteyenler olursa güzel bir çalışma 7 lira para değil ama duzgun iş yapan kaç kişi local dışında çalışıyor :)  

varan1 : sürümleri güncel ve stabil tut 154.1  yerine 154 tut. 

genel olarakta:

eticaret değil dikey eticaret yapın her yere atlamayın. stoksuz çalışın (amma velakin elinizde ürünlerden birer tane olsun ) başta ama dağıtımcılara ulaşmak kolay olsun karı devamlı mala ve reklama ayırın özellikle adwords ve backlink seo çalışmalarınıza karın yüzde 70 ini reklam için ayırın yüzde 30 luk payla geçinmeye bakın. 

gereksiz ürün stoklamayın piyasayı aktif olarak takip edin (rakiplerinizi);en çok ne gidiyorsa haftalık olarak satışlarınızıda göz önünde bulundurarak alım ve satım yapın

vergi ve hukuk konularında iyi araştırma yapın sattıgınız urunler ornegın bitkisel ürün ve cinsel haplar ise bitkisel ürün olarak yuzde 8 olarak vergilendirebilceğiniz gibi yüzde 18 üzerinden de vergilendirebilirsiniz :) 

işleri en başından resmi yapın aylık 300 lira kazanırken ortalama 60 lira vergiden kaçıcam derken işlem başına 180 lira vergi cezası yerseniz herşeyi kapatır bilgisayarınızıda satarsınız dimyat bulgur gider ;) 

hepinize rastgele 

not: eğerki eticarete gireceksiniz paradan kısmayın gidin natrodan host alın. 1 günlük kapanma karakter sorunu bile rezilliktir 

opencart presta magento tacirnet ve bilimum arayüz e izin veren eticaret sistemlerinde arayüz konusunda yardımcı olabilirim. 

hipokondriyak tarafından 11/Kas/12 02:03 tarihinde düzenlenmiştir

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

1. 7 liraya aldığın işlem sonucu biriyle sorun yaşadığın takdirde fatura kesmediğin için işlem başına 180 tl civarinda vergi cezası yersin 

2. şimdi bu siteyi alıp işi büyüten kişiler için işler genişledikçe sorun olacaktır siteyi taşımak vs vs

3 bilmediğini söyledin eticaret sistemini bir ürün satarken girişimçi yada kabaca bunu satan kişi sattıgı urunu bılmeli bilmemeli ?

4 amacım kendımı gelıstırmek dedın adamların sorunları oldugu zaman ne yapacaksın ?

5. o arayüzlerle yapmak mümkün değil

6. kendini geliştirmek isteyenler olursa güzel bir çalışma 7 lira para değil ama duzgun iş yapan kaç kişi local dışında çalışıyor :)  

varan1 : sürümleri güncel ve stabil tut 154.1  yerine 154 tut. 

genel olarakta:

eticaret değil dikey eticaret yapın her yere atlamayın. stoksuz çalışın (amma velakin elinizde ürünlerden birer tane olsun ) başta ama dağıtımcılara ulaşmak kolay olsun karı devamlı mala ve reklama ayırın özellikle adwords ve backlink seo çalışmalarınıza karın yüzde 70 ini reklam için ayırın yüzde 30 luk payla geçinmeye bakın. 

gereksiz ürün stoklamayın piyasayı aktif olarak takip edin (rakiplerinizi);en çok ne gidiyorsa haftalık olarak satışlarınızıda göz önünde bulundurarak alım ve satım yapın

vergi ve hukuk konularında iyi araştırma yapın sattıgınız urunler ornegın bitkisel ürün ve cinsel haplar ise bitkisel ürün olarak yuzde 8 olarak vergilendirebilceğiniz gibi yüzde 18 üzerinden de vergilendirebilirsiniz :) 

işleri en başından resmi yapın aylık 300 lira kazanırken ortalama 60 lira vergiden kaçıcam derken işlem başına 180 lira vergi cezası yerseniz herşeyi kapatır bilgisayarınızıda satarsınız dimyat bulgur gider ;) 

hepinize rastgele 

not: eğerki eticarete gireceksiniz paradan kısmayın gidin natrodan host alın. 1 günlük kapanma karakter sorunu bile rezilliktir 

opencart presta magento tacirnet ve bilimum arayüz e izin veren eticaret sistemlerinde arayüz konusunda yardımcı olabilirim. 

Çok orjinal yazmışsın aga. 
    Dediği gibi bu konularda yeteneklidir kendisi, bana çok yardımı olmuştur. 
    adam gibi adamdır.

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
Toplam Hit: 3317 Toplam Mesaj: 28