Tahribat Üyelerine Ucuza Hosting Veriyorum...
-
peki şu banwithi arttırabilirmiyiz örnegin 1 gb alan 5 gb banwith ne kadar istersin ?
-
Scolfield bunu yazdı:
-----------------------------
peki şu banwithi arttırabilirmiyiz örnegin 1 gb alan 5 gb banwith ne kadar istersin ?
-----------------------------100 mb alan 10 gb bandwidth daha mantıklı . 1 gb alan aldın diyelim. 700 mb doldurdun.. o 700 mb yi 7 kısı veri olarak çekti bilgisayarına.. bandwidthi bitti :) bandwitdth limit exceeded.. o yüzden az alan cok band iyidir .. ileride tekil hitin yükselir falan band sorunu çekme.. ayrıca arkadaş belli ki şuan para kazanması lazım. siz şuan destek olmus oluyorsunuz yani..
-
bandwithi artırırım kardes sorun olmaz 1gb alan 5gb bantwith 15 liraya olur... istersen daha ucuza yapmak isterdim ama malum...
rootb nin dediği gibide olur... 250 mb alan acarız sana 7 gb de bantwith 15 lira olur... sen nasıl istersen...
-
bedava hostinglerden farkı ne
-
cavit bunu yazdı:
-----------------------------ücretli olması :)
şaka tabi. bir kere daha güvenilir olur , lokasyon türkiye ise daha hızlı olur , soralım hemen arkadaşa..
Türkiye Lokasyon mu sattıgın hostinglerin sunucusu??
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------cavit bunu yazdı:
-----------------------------ücretli olması :)
şaka tabi. bir kere daha güvenilir olur , lokasyon türkiye ise daha hızlı olur , soralım hemen arkadaşa..
Türkiye Lokasyon mu sattıgın hostinglerin sunucusu??
Türkiye lokasyonlu usta... Bedava hostinglerden farkı ise müşterilerimize her zaman yardımcı oluruz.. samimi oluruz... Ve güvenilir oluruz :) -
Host almak zaten bahane burada vesile amaç yardımlaşmak diye düşündüm ben
-
SeRDaR bunu yazdı:
Host almak zaten bahane burada vesile amaç yardımlaşmak diye düşündüm ben
eyw.. hacım saolasın... -
up :)
-
uplamak da moda oldu :)