Tahribat Vector 2 - 1024X768
-
ben bunu 5000x5000 yapabilirim yani ?
-
Hoca asiri guzel calisma yha tebrik ediorum wah bea :D
Yha biriside Darth Vader'in bi resmini photoshop veya GIMP veya paint.net lesin yha :D bide ole bi wallpaper yapin :D
-
LordVader bunu yazdı:
-----------------------------Hoca asiri guzel calisma yha tebrik ediorum wah bea :D
Yha biriside Darth Vader'in bi resmini photoshop veya GIMP veya paint.net lesin yha :D bide ole bi wallpaper yapin :D
-----------------------------
abi ne diyon anlamadım ki. Bişey istedin ama bi net yaz da yardımcı olmaya çalışalım. yapılabilcek bişeymı -
R3LaX bunu yazdı:
LordVader bunu yazdı:
-----------------------------Hoca asiri guzel calisma yha tebrik ediorum wah bea :D
abi ne diyon anlamadım ki. Bişey istedin ama bi net yaz da yardımcı olmaya çalışalım. yapılabilcek bişeymı-----------------------------
hacı dio ki darth vader li neyim wallpaper yapsan tam süper olacak
-
Yau hakaten bayan tbtciler için bile fazla cart bi renk gibime geliyo :D tabi renkler ve zevkler tartışılmaz,ama ben bunu kullanamam o ayrı =)
-
hM bunu yazdı:
R3LaX bunu yazdı:
LordVader bunu yazdı:
abi ne diyon anlamadım ki. Bişey istedin ama bi net yaz da yardımcı olmaya çalışalım. yapılabilcek bişeymı-----------------------------
hacı dio ki darth vader li neyim wallpaper yapsan tam süper olacak
-----------------------------Haci :D sen Darth Vader'in kim oldugunu bi arastir :D guzel bi fotosunu bul, soora bunu photosopla bi guzel, hani isin kilicina fln Tahribat.com yaz mavi bi efect aslinda bende biliom lan :D nie soluom :D bak yapiyimde gorun bea :D kendim yapcam :D
-
Gayet Hoş oLmuş Hoja, Emeğine SağLık ;)
-
çok şekil olmuş hee :)
-
RemotE bunu yazdı:
-----------------------------pavyon mu lan tbt ne bu böyle kerane girişi gibi a.q :D
:))))))) -
vector nedir acıklarmısın ?