Tahribat Video Animasyonu (Teaser)
-
ve bu da avatar real 3d :D bu cok feci, orak resmen gozunuze giriyor :D 3D Tvisi olanalr denesin :)
Dj_DooM3 tarafından 02/Nis/14 01:56 tarihinde düzenlenmiştir -
küçk bir eleştriri hocam o elindeki orak olmamış zira adam azraili andırıyor sap yapmak yerine dahada uzatılabilir daha şeytani havada verilebilirdi Devil my cry daki gibi ama elinde tutturamamışsında eli açık kalmış sanki elinin bir parçası gibi orak çıkmış.
-
eline sağlık hocam :)
-
ArmadA bunu yazdı
küçk bir eleştriri hocam o elindeki orak olmamış zira adam azraili andırıyor sap yapmak yerine dahada uzatılabilir daha şeytani havada verilebilirdi Devil my cry daki gibi ama elinde tutturamamışsında eli açık kalmış sanki elinin bir parçası gibi orak çıkmış.
Haklisin hocam, oragi el kemigine dahil ettim buyuzden yapay bir goruntu olustu. constraint ve rigid body dynamic kullanarak daha da gercekci yapabilirdim ama o an nedense osekilde kisa bir cozume kactim :D
-
hocam on numara ***** yıldız veriyorum harbiden ama o sondaki türkçe karakter desteklemeyen font kullanman beni mahvetti :D
onun dışında bir de oraklı eleman yukardan sarkan eyler var muhtemelen ortama otursu diye eklemişsin ama onlar biraz acayip duruyor. sen daha iyi bilirsin tabi
-
Eywallah hocam adamın dibisin...
Hardening_Temp bunu yazdıKarakterleri kim bilir yine nereden arakladın.
Sende adamın son iki harfisin ...
-
asa42 bunu yazdı
hocam on numara ***** yıldız veriyorum harbiden ama o sondaki türkçe karakter desteklemeyen font kullanman beni mahvetti :D
onun dışında bir de oraklı eleman yukardan sarkan eyler var muhtemelen ortama otursu diye eklemişsin ama onlar biraz acayip duruyor. sen daha iyi bilirsin tabi
eyvallah hocam, yukaridan gelen kablolar HolyOne in internet baglantisi :) onlari LAN kabosu olarak dusun :D
-
arka plan sanki Metro Last Light'a benziyor :D
-
GordonFreeman bunu yazdı
arka plan sanki Metro Last Light'a benziyor :D
evet o hocam :)
-
sen bu işi bilion usta