Tahribat Wallpaper Vol.3
-
Designer bunu yazdı:
asıl bombayı daha yeni gördüm ...
DOĞUHAN DİJİTAL SANATLAR 2005.........
muahahahaahahahaahahahahahahahaha ....

:))) aynen sana katılmamak elimde degil
DOĞUHAN Dijital Sanatlar
adam sanatcı hoca laf yok ona :)) -
hocam sergi fln açmayı düşünyomusun :)))
DOĞUHAN Dijital Sanatlar güzel isim :) -
lan doğuhan... sabah sabah beni gaza getirdin işi gücü bırakıp bunu yaptırdın ya bana helal olsun sana ne diyim :)
1024 x 768 (talep olursa 1280 x 1024 ü yaparız...)

-
işte bu güzel ama ilk tasarım çok iyi değildi..arkadaş geliştirse iyi şeyler çıkar ortaya
-
Çok Güzel Olmuş Özcan.. Ellerine sağlık... Bu en öndeki Atyek mi hocam...: )
izninle Notebook a Wallpaper yaptım bile....
-
Öyle veya böylede olsa farketmez kimseyi küçümsememek lazım bi yerlerden tasarıma başlamazsa ileri noktaya gelinmez.
başarılar doguhan kardeş.
-
godfather bunu yazdı:
Öyle veya böylede olsa farketmez kimseyi küçümsememek lazım bi yerlerden tasarıma başlamazsa ileri noktaya gelinmez.
başarılar doguhan kardeş.
burda kimse kimseyi küçümsemedi.. herkesin bu arkadaşla ilgili ortak bi düşüncesi var.. oda bu arkadaşın bu ve daha önceki topiclerindede "ben grafikte bir numarayım" edalarına bürünmesi..
e hal böyle olunca insanlarda eleştirir.. bunada kimse bişey diyemez... yoksa gelip buraya delikanlı gibi "beyler ben kendimce bişeyler yapmaya çalıştım" dese alnından öpiim kardeşimi....
-
xeox bunu yazdı:
Çok Güzel Olmuş Özcan.. Ellerine sağlık... Bu en öndeki Atyek mi hocam...: )
izninle Notebook a Wallpaper yaptım bile....
öndeki Holyone.. arkadakiler Moderator lar.. en arka sıra gözleri parlamayanlar normal userlar.. benim vurgulamak istediim bu... -
Doğuhan senin gibi metalci adama yakışıomu pembeli wallpaper :)
designer hoja ellerine sağlık acaip karizmatik bişi olmuş da bunun 1280*800'ü yoqmuydu widescreen laptop, ortada kalıo ;)
-
rockipsiz bunu yazdı:
Doğuhan senin gibi metalci adama yakışıomu pembeli wallpaper :)
designer hoja ellerine sağlık acaip karizmatik bişi olmuş da bunun 1280*800'ü yoqmuydu widescreen laptop, ortada kalıo ;)
tabiiki.. buyur..widescreen : 1280 x 800

1280 x 1024