Tahribat Was Here [Sarajevo-Saraybosna]
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------MMB multmi açtın lan hahahah :)
trilyonkere söylüyoruz tahribat.com da her birşey loglanır.
sen sanıyormusunki bu üyelik açılırken kontrol yapılmıyor :)
adama iş yerinden açtırmadım ben hesap sabit ip var üstüme kalır diye :)
-----------------------------o değil bende elemanın birine üyelik aldım facebookta paylaşımlarımı görüp merak etmiş siteyi.
tişörtleri de çok sevmiş burdan bildireyim bari :D multi falan değil aman ha :| 168 saat kaldıramam ben :|
eleman şu oluyor ; xtrqui :D
-----------------------------mmb kardeşinin kurbanı olmuş :)
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------MMB multmi açtın lan hahahah :)
trilyonkere söylüyoruz tahribat.com da her birşey loglanır.
sen sanıyormusunki bu üyelik açılırken kontrol yapılmıyor :)
adama iş yerinden açtırmadım ben hesap sabit ip var üstüme kalır diye :)
-----------------------------o değil bende elemanın birine üyelik aldım facebookta paylaşımlarımı görüp merak etmiş siteyi.
tişörtleri de çok sevmiş burdan bildireyim bari :D multi falan değil aman ha :| 168 saat kaldıramam ben :|
eleman şu oluyor ; xtrqui :D
-----------------------------ee kefili yazmıyor aga bunda gökten zmbille mi indi yahu bu mürid :D
-
aha gerung da benim sınıftan arkadaş. evinde net yok bana geldiğinde neymiş la bu ben de girem dedi. sakata gelmeyelim multim değildir :d kanlı canlı insandır. aman hea
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------aha gerung da benim sınıftan arkadaş. evinde net yok bana geldiğinde neymiş la bu ben de girem dedi. sakata gelmeyelim multim değildir :d kanlı canlı insandır. aman hea
-----------------------------yaklaştırmamak lazım mazallah abye yollanır benimde dayım arada giriyor bakıp çıkıyor
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------Eleman yakışıklı.
-----------------------------
Boydan mı yolliyim fotomu profilden mi :p -
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------verecekk
-
DevilKingtr bunu yazdı:
-----------------------------Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------verecekk
-----------------------------espri yapmış mürit :D ulan adult izleye izleye kafan bi milyon heralde hacı
-
rakım kaç la oranın?
-
tahribat toplanıp avrupa'yı gezdi de haberimiz mi yok?
-
erbogan bunu yazdı:
-----------------------------rakım kaç la oranın?
-----------------------------fotonun eklenme amacında yazıyor hacı
rakım ve nüfusu yazmıyorlarmış adamlar ne biçim iş.. birde temiz tabela bulmak zor hepsine tag atmışlar spreyle falan acayip yer ya.. değişik gitmenizi tavsiye derim ama
Türkçe konuşan adamı özlüyosun ilk geldim uçakta 2 arkada Türk varmış bıdı bıdı konuşuyo benim kulaklar kesildi adama dediklerini istemesemde dinliyorum acayip bir duyguydu lan :)