TAHRİBAT WEBCAM ARTIK YAYINDA
-
efet arkadaşlar biribirimizi daha ii tanıyabilmek için bu forum açılmıştır msn messenger adresi olan ve webcam ı olan tüm dostlara bu hizmet açıktır yapmanız gereken tek şey müridlerin size ulaşabilecekleri msn adresinizi buraya yazmak veya adresi olanlarla sohbete başlayıp tek taraflı görüntü alış verişi yapmak hade bakem müridler aradaki mesafeler kalkıyor artık işte benim adresim 24 saat online geveze58@mynet.com
-
Güzel fikir
web-cam`i olanlar ve görüsmek isteyenler
yazsin buraya :) -
efet arkadaşalr ilk günden bayağı bi konuk ağırladım ben fakat yannış yere açıldı konu kabus kardeş bi zahmet uygun bi yere taşısana smoke geyiğe taşımıştı ama orası konuya kapalı dio bide benim adreste biraz aksaklıklar oluyo ben hotmailden bi adres alıyım onuda eklerim
hadeee herkezi bekliyok
-
guzel olur
az kaldi yakin bi zamanda bende geliyorum
hem yeni aldigim su webcam i deniyeyim :)
kabusum webcamleselim ozelden nereye takiliyorsan yaz geleyim... -
arkadaşlar benim adreste sorun olduğu için değiştirdim adresi herkeze özür yeni adres hade bağlanın da doya doya izleyin
geveze58@hotmail.com -
tuvaletede webcamle gidcen lam
Arkadaşlar herkes adresini yazsın messengeleri acık tutalım netmetingen bütün tahribatı aynı yerde toplayabiliriz bölece toplanma olaylarını bundan sonra net üzerinden yaparız yaff :))) -
Beyler bende daha buyuk bi olay var makinasında real player olan varsa yayın yaparım bi saatte herkez beni izleyebilir ...
-
Walla web-Cam yok su anda
underzero kardesim ,
alacagim yakinda aldigim zaman
size bi göz keyfi yasatirim artik :)) -
renegadealien@hotmail.com
;) -
renegadealien@hotmail.com
;)
24 saat online!!!!
muhahahaaa -
arkadaşalar geçici bir ayrılığın ardından tekrar onlıne oldum kusura bakmayın
kendi yaptığım programı denerken hddd uçtuda neyse ancak kendine gelebildi gariban ayrıca okullar da açılıyo artık geceleri uyumam lasım artık gündüsleri onlıne
hadeee
geveze58@hotmail.com
Toplam Hit: 6426 Toplam Mesaj: 21