Tahribat Yine Yenildik Be
-
Az önce kız arkadaşımın en yakın arkadaşımla birlikte oldugunu ögrendim... ( Yine hayatta S.kikleri oynuyoruz )
Başka biri olsa pek mesele degilde arkadaşın be nasıl olacak şimdi ?Bu problemin birinci kısmı...
burası ikinci kısmı....
Ama sanırım tahribat hata benim... Kızlar gösteriş meraklısdır. Bizde sakin kendi halinde bir insanız.
Amk brad pitt gibi olmasak ta az tarz yapmak istiyorum destek olabilecek eleman varmı ?
metal,Rock öncelik iyi bir rock dinleyicisiyim...Metal müzik az biraz dinlemişligim var...
( sadece tarzı için takılmıyorum, Saygısızlık olmasın metalcilere... ) " al amk hep bukadar iyi olmak zorundamıım..."
Aslında çok kötü battık tahribat be... ( Ne yazıyordum ben ? Konu neydi amk.) -
arkadaş olunca daha bi koyuyo tabi, arkadasın amk, salla hocam bigün zaten gitmicek miydi.Keyfine bak yani
-
aynı sıkıntıyı çeken nice mürid kardeşlerin var. Anlıyoruz seni. insanın mayasında p.çlik olması dai
-
Geçmiş olsun boynuz parlatmaya bak kardeşim komuşum dünyasına sana bişe olmasın
-
Tarz marz özentiliğe gerek yok hocam sen kendine bak temiz ol kendin ol zaten gelen gelir giden gider hiiç kafanada takma ikisininde ne kadar şerefsiz olduğunu görüp yol yakınken ikisindende kurtulmuş oldun
-
İnsan hazmedemiyor ya.. Ne halleri varsa görsünler. Öyle yaptım zaten.. Pazartesi bu piç gelip sınıfta yanımda nasıl hangi yüzle oturacak merak ediyorum amk ya.
-
bir kadın için ? üstelikte , kaybettiğini düşünüyorsun ? boşversene usta saçmalamayı ! zamanı gelince neler kazandığının farkına varıcaksın .
-

-
Clostridium bunu yazdı:
-----------------------------
bir kadın için ? zamanı gelince neler kazandığının farkına varıcaksın .
-----------------------------haklısın ya cidden...
-
YasamaK bunu yazdı:

-----------------------------saolasın hocam bi nebze gülümsettin ya :) insanlar piç olmuş ya. Her zaman dedigim gibi " koy götüne gitsin"
-
A_REX bunu yazdı:
YasamaK bunu yazdı:

-----------------------------saolasın hocam bi nebze gülümsettin ya :) insanlar piç olmuş ya. Her zaman dedigim gibi " koy götüne gitsin"
-----------------------------=)) koy gitsin götlerine kardeşim hayat bu herkeze farklı çalıyor. sikinti yok