Tahribat Yüzüğü(3D)
-
üstünde bide nickimiz olsa cok süper olurdu.ama simdi herkese özel kalıpmı yapcas.bide şöyle bi olay var bizim nick kısa tamam sığarda nicki uzun olanlar netsin .
-
Güzel olmuş arkadaşım sanırm yüzüklerin efendisinin bir başka misalini yaptın :) tahribatın efendisi :P
-

biraz çalıntı oldu ama :)
ahada original resim
http://www.labirent.com.tr/galeri_images/Flm/273.jpg
-
kardes hos o0lmus elıne saglıkk
-
bide kol düğmeleri yapın böle süper olur a.q:)
-
Tahribat bir hayat felsefi haline geldi, yüzük güzel tebrikler...
-
kullandıgın proğramın isminey süper bişey
-
hocam emğinize sağlık önemli olan bunları nasıl kalıba koyup yapmak çünkü mutlaka almak istiyorum amk. harika şeyler ama
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------
geniuss bunu yazdı:
-----------------------------
wert bunu yazdı:
-----------------------------dai programı şimdi upload edioyrum ders konusunuda forumda süt şişeyle bardak konuluarı vardı orada videoda var bak istersen
birde ben işimi grafikten kazanacam diyorsan bence 3dmax çünkü o çok yaygın hemen hemen herkes onu kullanıyor
bununla uğrama ben hobi olsun diye uğraşıyorum
-----------------------------Ya Hojam cok sagol upload icin linki sabirsizlikla bekliyorum
bide yok ya grafikten mi kazanicaz yok oyle hobi icin istedim zaten bu prgorami
-----------------------------yav dai kusura bakma programı dosyam.net upload ettim linki vermedi sinir oldum iki parça yapıp rapide upload edecem
-----------------------------yok ya est. sen kusura bakma yordum seni de upload falan baya ugrasmisin bide sevindim ben boyutunu cok buyuk saniyordum 1 gb falan ama anladigim kadar 200 mb falan mis