Tahribat‘A 250 GB Harddisk Hediye..Çekiliş Var...
-
Beyler ben kazandım, dağılın
-
Ben de ısterem.
-
By BaHTsıZ aDaM
-
lan manyak mısınız he-he-he-hoy... çekiliş yapıldı bile :D
-
DeaD_BY bunu yazdı:
-----------------------------eveet bilgisayar 76 seçti.
76 numara 250 gb harddiski kaptı :)
iyide 76 numara kim :)
biri saysın amk :)
-----------------------------76. post benim lan :D kimsede benden bahsetmemiş. nasıl sayıyonuz olum (:
konunun ilk mesajı sayılmaz. zaten konu başlığı o. her sayfada default olarak 10 tane post gösteriliyo. yani 8. sayfa 71 den başlıyo işte. 76. post ta benimkisi (:
hacım ne zaman gönderecen hdd yi (:
edit:
ahada sistem olarak kanıtı;
tüm mesajların oradaki yere 100' tıklayın. sonra komut satırına 76 yazın. 76. post en sonda gözükecektir.
http://www.tahribat.com/Forum-Tahribat-A-250-Gb-Harddisk-Hediye-Cekilis-Var-151496/1/-/-/76
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------bende yazılayım (:
-----------------------------her türlü kesinliğini kanıtlıyorum :)
hocam irtibata geçelim ;)
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------DeaD_BY bunu yazdı:
-----------------------------eveet bilgisayar 76 seçti.
76 numara 250 gb harddiski kaptı :)
iyide 76 numara kim :)
biri saysın amk :)
-----------------------------76. post benim lan :D kimsede benden bahsetmemiş. nasıl sayıyonuz olum (:
konunun ilk mesajı sayılmaz. zaten konu başlığı o. her sayfada default olarak 10 tane post gösteriliyo. yani 8. sayfa 71 den başlıyo işte. 76. post ta benimkisi (:
hacım ne zaman gönderecen hdd yi (:
edit:
ahada sistem olarak kanıtı;
tüm mesajların oradaki yere 100' tıklayın. sonra komut satırına 76 yazın. 76. post en sonda gözükecektir.
http://www.tahribat.com/Forum-Tahribat-A-250-Gb-Harddisk-Hediye-Cekilis-Var-151496/1/-/-/76
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------bende yazılayım (:
-----------------------------her türlü kesinliğini kanıtlıyorum :)
hocam irtibata geçelim ;)
-----------------------------
bazılarının bi kaç postu olabilir. şimdi biri üşenmeyip saysın floodları ayıklayıp :D -
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------kuytul bunu yazdı:
-----------------------------bu kaçıncı lan 100 olmadı inşallah. yaz beni yiğidim.
-----------------------------üşenmedim saydım 76. post bu arkadaşa ait sanırım :D
-----------------------------2 kişiye birden ait olamaz heralde 76. post ajan1111 de 76yım diyo :D
-
@fcn
o kadarda değil flood filan...
edit:
2 kez inceledim kabataslak aynı nick göremedim. ayrıca atılan postlara bakarsakta tekrar yazan yok. herkes hep şansımı deneyim tarzında şeyler yazmış ;)
@saqeslanger
hem ben öle diyom hemde sistemden kanıtladım daha napim hacı (:
-
bende yazim ne olur ne olmaz :)
-
kim kazandı belli mi şimdi :W