Tahribata Adsl Acc Ve Pass"Lari Bir Kac Tanesi Haric Tamami Calisiyor
-
Bende de var bir kaç tane account ama başka acc. ile bağlandığımda internet sayfası olarak direk telekoma bağlanıyor.Başka hiç bir siteye girmiyor.
-
anlasilirsa ..bu hirsizliga ..girer ve büyük ihtimalle ..basin belaya girer.. ama dedigim gibi işini göresiye kadar kullanirsan problem olmaz..son soruna gelecek olursakda ..söyle yanitliyim ..eger adsl limitliyse belirli bi limite kadar kullanmistir adam ..ona nasil bakacagini bilmiyosan .. adslkota.ttnet.net.tr buraya gir verilen acc passlari gir ..ve bak adamın aylık tarifelerine ..neyse kolay gelsin .. ha birde unutmadan ..speedine bakabilirsin ..adresini hatirlamiyorum adslspeed.ttnet.net.tr olabilir ..bak yada google'ye yaz ordan test ettir ..hic bakmadim daha önce bilmiyorum..
-
Arkadaşlar şöyle söyliyim;
Ben size kotalı vermem kendimde kullanmam sınırsızlar varken ;)
Çok merak ediyosanız adslkota.ttnet.net.tr adresine giriş yapın istediğiniz accountla bakın,3 gbı 1-2 gbdan fazla geçmiyosa o kotalıdır,eğer 2ye 3e katlıyosa o sınırsızdır ;) hatta şu aydındaki liseye baktımda ayda 45 gb yazıyo :D :P müthiş bi account.Herkesle paylaşmam :D çok pis sömürcem şerefsizim.İki üç kişiyle paylaşcam tabii :) -
yazık günahtır abi yapmayın...Burda bize çok cazip geliyo ama,bunun diğer taraftaki hesabı var...Ciddiyim yapmayın,konuyuda editleyin.!!
-
Hacı içime sinmiyo ama kullanıyom işte isteyen kullanır isteyen kullanmaz.
Toplam Hit: 1678 Toplam Mesaj: 16