Tahribata Benzer Alt Yapılı Site Olsun Mu:?
-
edit
-
kesin başka forumlarda yedirmiştir bunu ondan yapmıştır :)
-
beyler bence bunlar ikiz kardeş nickleri benzerliği hadi oradan yırtıı soy adları da yırttı bari isimleri farklı yapsaydın bea :=) o zanam sıyrılırdın :=)
-
sen aç bi sayfa bu rezillikle herkes en az bi kere tıklar siteye ama benim bildiğim bi müridin bi tane üyeliği olması lazım yanlışmı biliyorum??
-
nair nair nolamaz gördüklerim yalan diyin nair nolamaz arkadaş bi tahribatcı olamaz :D
neyse şaka biyana arkadaşın on yaptığı bişi yokki bea kendi görüşünüde belirtmiş sadece :D
Sadece açık sözlü biri okadar :P -
karnım ağrıyo a.q :D
-
evet acıklıorm bu acc nin ikisinide kokainman acdı planlı seyler bunlar foruma can gelsin davranışları inanmazsanız sahte log hazırlayıp koyabilirim :d
-
zuhuhahaha koppptumm....emeğine sağlık kardeşim bizi bu saatte guldurdugun için.. =))))))))))))))))))))))))
-
ahahaha :)
2004 ten beri tbt yi izliyorum ziyaretçi olaraq , yani o hep meraq ettiqiniz ziyaretçi benim :P
bi türlü kaydolamadım zaman alır diye :) sırf bu konuya yazmak için üye oldum :D
hatta bende eleman gibi 2 uyelik açayım , gendim yazam geeendi geeendime cevap verem diye düşünmedim deil :DD (waaay Jeen abi hoşgeldünnn, ayy inanmıyorummmmmmmm Jeen de burdaaaa vs gibi :D )
neyse a.q
ilq daqqadan ofsayt olmayaq :P
-
Jeen bunu yazdı:
-----------------------------neyse a.q
ilq daqqadan ofsayt olmayaq :P
-----------------------------
ilk dakikadan ofsayta düştün ama.
bu arada eleman harbi mal gibi (bakım gibi diyorum kesinlikle öyle demiyorum)
lan belki şizofrendir bir iyi biri kötü yanı falandır?
Toplam Hit: 7492 Toplam Mesaj: 46