Tahribat'a Çift Doğrulama
-

bu konu konu dışında genel olarak soruyorum.
Bu çaba niye?
-
Hoş geldin bi söz bilirmisin hoplayi ver çekirge ziplayi ver çekirge
-
xxjokerxx bunu yazdı
Kimin multisi çekirge
-
KaptaN bunu yazdıxxjokerxx bunu yazdı
Kimin multisi çekirge
sen bulmuşsundur diyodum şimdiye hacı ^^
-
Sitede bir multifobi var herhalde. Nereye gitsem millet kafayı bununla bozmuş ve yazıp duruyor. Sitenin sahibi değilseniz çok önemli bir konu değil. Hepimiz aynıyız. Gelip geçiciyiz. Yarın işiniz bozulur atılırsınız.
trump tarafından 24/Mar/24 09:45 tarihinde düzenlenmiştir -
trump bunu yazdı
Sitede bir multifobi var herhalde. Nereye gitsem millet kafayı bununla bozmuş ve yazıp duruyor. Sitenin sahibi değilseniz çok önemli bir konu değil. Hepimiz aynıyız. Gelip geçiciyiz. Yarın işiniz bozulur atılırsınız.
biz hep yapay zeka ile yapilmiş site yöneticisinin ultisiyiz.
-
rakkoc bunu yazdıtrump bunu yazdı
biz hep yapay zeka ile yapilmiş site yöneticisinin ultisiyiz.
Belli oluyor. Gece gündüz sürekli aynı hesaplar dolaşıyor. Hiçbir sitede böyle kalıcı bir takipçi kesim yok.
trump tarafından 24/Mar/24 18:07 tarihinde düzenlenmiştir -
@trump iki gündür sana biraz Tahribatı kokla tanımaya çalış dememizin sebebi bu. Burası kemik bir ortam. Öyle kolay kolay mürid olman zor. Saygını bozmamanı bu yüzden rica ettim ama bakalım :)
-
Amerika'dan mail attılar şimdi biden (baydin) diyorki oraya gelirsem Trump ı severim dedi düzgün takılsın yoksa ben çok severim onu dedi baydin dedi melindayada (melania) selamı var ilet üzerimizde kalmasın
Prens tarafından 24/Mar/24 18:43 tarihinde düzenlenmiştir -