Tahribata Darbe ! 20 Mayıs Muhtırası ( Yeni Holyone Sesleniyor )
-
ObiWan bunu yazdı:
-----------------------------Ben yeniyim sitede ama bence şeyh olcak kişinin ağzının bu kadar pis olması doğru deil daha girer girmez saydırmış öle deilmi eski şeyhleride tanımasamda bu kadar olmaz
-----------------------------
amk sanirim ağlıcam gülmekten..!! zuhaha -
Tahribata hosgeldiniz...bilginin geyigin pichligin en uc noktasinda yasamak istiyorsaniz dogru yerdesiniz...ama yok toplum kurallari cercevesinde yasiyorsaniz,kucukken evlerin zillerine basip kacmadiysaniz,evlerin camlarini taslamayip , firlamalik yapmadiysaniz ve aklinizde surekli firlama fikirler dolanmiyorsa burasi size gore degil...
-
yazık
-
12 deilsin sen pespaye sen 13.sün:D
-
aha belasını bulmuş sonunda banı yemiş :D
-
çıldıran müridler bölümü açalım (ihtiyaca binayen)
-
efendi dun bi ara muridler ihtilal yapiyordu herkesin gozu seyhin koltugundaydi, baktim boyle olmayacak bende darbe yaptim yonetime ihtilal yapmayan muridleri bertaraf ettim
v12 ise adama verilen gazdan dolayi motor gucune tekabul ediyor,
-
ulan a.ko eğlence kaçmış offffffff turltekelom 12 saat lik bakıma almış bizim hatları o.ç'ları :D kaç tane holü seçtiniz msn loglarınıda verin :D görmek lazım D:
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------kucukken evlerin zillerine basip kacmadiysaniz,evlerin camlarini taslamayip , firlamalik yapmadiysaniz ve aklinizde surekli firlama fikirler dolanmiyorsa burasi size gore degil.
aynen, bok boku kenefte bulurmuş :P
-
neler olmuş be :))) yazık banıda yemiş :)))).............