Tahribat'a Emoji
-
geçen telefondan haber okuyorum haberin sonunda emoji koyma şeysi yapmışlar. beğendiğin konuysa beğeniyon gülme kızma falan işte emoji çeşitlerini habere bırakabiliyon. bi an düşündüm bizim tahribat'ta da olsa nasıl olur diye. anında şu geldi aklıma; kesin bişeyini çıkarırız :D
yine de yönetime ve müridlere sorayım. konularda emoji olsa nasıl olur? öyle boş boş konuya bakmanın önüne geçilmezmi. bakarsın konuya kim ne demiş daha dikkatli okursun ona göre emoji koyarsın.
gelecek yorumlara cevaben; genel olarak herkese söyleyim; evet "emekli" & "bekar" adamım hiçbir işim yok :D
-
derdini sikeyim emojisi olabilir
-
blackhammer bunu yazdı
derdini sikeyim emojisi olabilir
Hazır telefondayım ;
https://media.tenor.com/PgH8c0bGjooAAAAM/acnh-animal-crossing.gif
Under. Amca 😊 tahrikler söz konusu 😉
-
-
Headhunterz bunu yazdı
bırak yapılmasını ŞEYhimiz'e durumu arz edecek biri var mı? bence under. amcamızda o "şey" vardır (: saygılar&sevgiler (;
-
TBT nin geliştirilmesi ile alakalı hiç bir ümidim veya beklentim yok.
Alıştık artık boşvermişliğe.
-

-
Emeğe saygı
-
erebos bunu yazdı
Emeğe saygı
işte bak bu yorumu atacağına hani facebookta beğen butonundaki el işareti varya öyle bi emoji olsa ve her konunun en sonunda bi sıra bu tip emojiler koyabileceğimiz bir "scroll bar" mıydı öyle bir paralel bar olsa ve böyle her yorum yazıldığında konunun en üste çıkmasına gerekte kalmaz.
eyy yüce ŞEY'himiz müritlerinin neler istediğine bir baksan, yapmak istersen zaten senin için birkaç saatlik iş olsa gerek (:
yani BEN böyle birşeyi yapmaya kalksam bu kafayla=beyinle birkaç günde yaparım heralde (;
ben daha nasıl tahrik edeyim (((;
dur bak son anda ne aklıma geldi, ŞEY'hi konuda etiketleyim elbet görür. @holyone :DDD
ajan1111 tarafından 21/Şub/25 12:17 tarihinde düzenlenmiştir -
Adaş sende ki umuttan istiyorum :)
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı
Adaş sende ki umuttan istiyorum :)
vereyim adaş kaç kilo istiyon (:
bu arada internet aleminde de ilk defa adaşımla konuşuyorum hee :D (;