Tahribata Girdiğimde Bu Sayfa Neden Cıkıyor.
-
Arkadaşlar yeni format attım ıp değiştirmeden tahribat.com yazıp girdiğimde http://i36.tinypic.com/4g460z.jpg bu sayfa cıkmakta neden cıkıyor bilmiyorum şuan farklı bir site aracılıgıyla tbt ye girmekteyim.
-
host dosyasınımı editliyosu?
-
DNS değiştir.
-
hosts dosyan temiz mi?
-
hocam host dosyasıyla oynamadım hiç net gelir gelmez girdim buraya ama resimdeki cıktı karşıma,
-
WALLACEs bunu yazdı:
-----------------------------hosts dosyan temiz mi?
-----------------------------
kurdugum xp yi netten indirdim adam heryere girsin diye host dosyasıyla oynamış galiba yanlışlık var örnek bi host dosyası verebilirmisin bendekiyle değiştiriyim -
MrAmor bunu yazdı:
WALLACEs bunu yazdı:
hosts dosyan temiz mi?
kurdugum xp yi netten indirdim adam heryere girsin diye host dosyasıyla oynamış galiba yanlışlık var örnek bi host dosyası verebilirmisin bendekiyle değiştiriyim
-----------------------------tahribat.com yazıor orda sil onu
-
WALLACEs bunu yazdı:
MrAmor bunu yazdı:
WALLACEs bunu yazdı:
hosts dosyan temiz mi?
kurdugum xp yi netten indirdim adam heryere girsin diye host dosyasıyla oynamış galiba yanlışlık var örnek bi host dosyası verebilirmisin bendekiyle değiştiriyim
-----------------------------tahribat.com yazıor orda sil onu
-----------------------------yapan adam girilebilsin diye koymuş onu ama ben giremiyordum silince normale döndü, ordaki hata nedir öğrenebilirmiyim
-
mahkeme tarafından engelliydik, engel kalkalı 4-5 ay oldu, girmek için host dosyası değiştirmek gerekiyordu, aslında host dosyası değil sadece dns değiştirsen yeter, biz daha sonra server değiştirdik, dolayısıyla IP adresimiz değişti, sen halen eski serverın ipsinde tahribata girmeye calışıyorsun...
-
tertemiz host dosyası attım arkadasa. sorunsuz girmesi gerek. ^^
-
dün internet kafeden girmeyi denedim aynen bu ekran çıktı karşıma