Tahribata Giremiyorum. [Yardım]
-
Sevgili müridler başlıkta da söylediğim gibi siteye giremiyorum aşağıdaki hatayı alıyorum. 404 Not Found Not Found The requested URL / was not found on this server. Apache/2.2.3 (CentOS) Server at www.tahribat.com Port 80
Ancak siteye ktunnel,vtunnel ile girebiliyorum.
-
hege1903 bunu yazdı:
-----------------------------
Sevgili müridler başlıkta da söylediğim gibi siteye giremiyorum aşağıdaki hatayı alıyorum. 404 Not Found Not Found The requested URL / was not found on this server. Apache/2.2.3 (CentOS) Server at www.tahribat.com Port 80
Ancak siteye ktunnel,vtunnel ile girebiliyorum.
-----------------------------tbt asp sistem olduğu için mantıken centos da çalışamaz.. c:/drivers/etc/host dosyanı aç ve tbt satırlarını temizle, büyük ihtimal orada bir karışıklık var hocam
-
www1.tahribat.com dan girmeyi dee olmassa Advanced Sysmtem Care ile pc yi bi temizle düzelr
yada holy nin dedi gibi host dosyasını temizle
-
saolun müridler www1.tahribat.com'dan girebiliyorum
-
apache :)
linux server :)
-
konusu açılmış burdan yazayım. bende site açılacak gibi oluyor ama 5 dk sonra açılıyor oda şu şekilde

www1.tahribat.com'dan girmeye çalıştıgımdada aynı sorun.
-
olivetti o net hızın yavaş olduğunda bağlantıda sorun olduğunda öyle olabilir birde buraya bir saldırı olduğunda olu rbirileri siteyi kasmaya çalışıyor olabilir.
-
hoca her sitede öyle benim sitedede gelimyo ara ara css ler :)
var bi boh luk
-
Aynı sorun bendede var...
-
aynı sorun bende de mevcut aşırı yüklenmemi var siteye yoksa biri terbiyesizlikmi yapıyo anlamadım.. cssler yüklenmediği zaman kaynağı görüntüleyip ordan da takip edilebilir :D:D
-
konuyla alakası yokda cok merk ettim
denyo 4 ü acınca neden 2 dk sonra kapanıo kendi basına???