Tahribata Özel 1 Gb Alan 10 Gb Trafik Yıllık 10 Tl
-
evet arkadaşlar bu paket sadece tahribat üyelerine özeldir. isteğe bağlı paketler hazırlanır fiyat görüşülür. adult ve warez için hiç başımı arıtmayın lütfen
sunucu php mysql www.alvemar.com.tr de barınmakta artı olarak bir başka dedicated makinemizde de 1.5 tb yer var
-
hoca asp.net 4.0 ve mssql desteğin mevcutsa pazartesi çıkıyorum paranı hesap nonu pmle :D
-
soylemeyi unuttum hocam sunucu php mysql işi acil olanlar www.siste-ma.com adresindeki iletişim formundan ulaşırsa hızla çözüm bulunur
-
bana da pmle bakalım belki lazım olursun:|
-
bana ulaşanlara yardımcı olmaya çalıştım. devam ediyoruz
-
XmV bunu yazdı:
-----------------------------
soylemeyi unuttum hocam sunucu php mysql işi acil olanlar www.siste-ma.com adresindeki iletişim formundan ulaşırsa hızla çözüm bulunur
-----------------------------sistema ile alakan nedır
-
sahibiyim
-
beyler flood gibi oluyor ama unutmadan soyleyim oyle uyduruk dandik bir hosting vermiyorum fiyatına kanıpta ıvır zıvır işler için almayın gerçekten ihtiyacı olan ve iyi bir hosta parası yetmeyenler istesin arkadaşlar
-
belli zatende bunda süre sınırlaması yoksa gelecek ay alabilitem olabilir :)
-
herhangi bir süre yok yer bana çok baya baya elimde yer var bir 50 gb bir 100 gb birde 1.5 tb alan var ve sunucular süper hızlı boşta yatacağına tahribattaki dostlar yararlansın
-
jqerydeki grafikler fena değilmiş.
Ama alacak olan kısıler gıdıp saglam yerlerden almaktalar sen burada hem uygun fıyattan hemde devamlı flood yaparak cok uygun fıyat vs yazıyorsun enterasn gelıyor acıkcasıa.
Uygunsa fıyatın zaten gelır ısterler egıt r10 a konu ac
ılk basta gırdın 50 gb 100 bw ı veremedım 100 e buradan boyle verecegıne ver ucretsız işine yaramıyorsa.
Sağlam projelerde zaten bılındık yerlerden almak en mantıklısı almear da nedır?
tr de smyrna radore dur kullandıgımız
almanya net
hostgator dur .Onun dısında deneme amacıyla yada ucretsız olarak acmaktayız arkadaslara paket.
Özet olarak buradan satıs yapman zor :)