Tahribat"A Spam Yollama Yöntemi? - (Olabilir Mi?)
-
Şindi bu forumda bildiğiniz üzere iki mesaj arasında bekleme süresi var.Bu bekleme süreside sessionlar üzerinde tutuluyor.Hocalar şincik bu sessionlar browser'a yönelik olduğundan, biz bu 1 dakkalık sürede beklemek yerine başka bir browser açıp şak başka mesaj post edebiliriz.Bunu otomatik yapan bir programda yapabiliriz.
Bu olay gerçekleşebilir mi?Adminlerimize ve müridlere sorarım.
-
Operadan denıyorum
Edit: olmadı :)
-
zaten bizim internet hızında o açılana kadar o sürede biter:D
-
forum sanırsam operanın son versiyonuyla tam uyumlu değil,pm gönderirken hep bekleyin diyor.
Aynı anda Safaride-iexplore'da-Firefox'ta mesajımızı hazırlayıp şak postumuzu yapabiliriz - diye düşünüyorum.
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------forum sanırsam operanın son versiyonuyla tam uyumlu değil,pm gönderirken hep bekleyin diyor.
Aynı anda Safaride-iexplore'da-Firefox'ta mesajımızı hazırlayıp şak postumuzu yapabiliriz - diye düşünüyorum.
-----------------------------Safariyi denemedım
Operadan yazdım hemen Firefoxdan denedım yazmayı. Olmadı
-
belkide direk veritabanından son postunun tarhine bakıyordur
-
ip'yi de kontrol ediyosa olmaz
edit : sonuçta sadece üyeler post gönderebildiği için her üyenin son post zamanını kaydeder dbye o şekilde kontrol yapar..
-
Bu session işinin Browser'le alakası yok ki. Cookies mi bu ? :)
-
seasionların life time'ları vardır ve bunlar sadece browser degil bir çok parametreyi tutarlar.Bu parametrelerin her birinin bir esneme payı vardır bazıları limitler aşıldıgı anda iptal olur mesela ip degişimi uzun bir süre boyunca seasonun yenilenmemesi gibi.Hani sadece browser tutulmuyor malesef.
-
Son attığın postun dakikasını kontrol ediyor.
-
iyiymiş bende böyle yapem