Tahribat.Com - Sorunlu İnsanlar Topluluğu...
-
ulan bu ipneler şimdi siteyi açmazssa yerli mp3 die bi bölüm acilsin ibnelik olsun die doldurak orayı anasını satim :| Ama sanatçıya saygımız var o dokunuo gibi..
-
dreampark87 bunu yazdı:
-----------------------------
sitenin kapandığını forumda açılan konudan öğrendim :D
-----------------------------bende aynen diye eklemek istiyore :D
mesajımı anlamlı bitirmek istiyorum
gören bizi sanır deli
usludan yeğdir delimiz
-
hoca kapandı kapatıldı diyip duruyolar da ben her gün tbtye giriyorum daha bir kez engellendi die bir yazı almadım nasıl iş :D
-
kapatanın kapatmaya yol açanında topunun a.q ( bu küfürler kendi sorumlulugumdur tahribat.com ile alakası yoktur)
-
ya sanki kapatarak nası bi ceza vermeyi amaçlıyo dangalaklar?
lan kapattığın site Tahribat.Com
nası kapatmayı düşünüyosun?
onların da amacı yaptık mı yaptık olsa gerek :|
Tarikatı zor gününde yalnız bırakmadıkları için tüm Mürid Kardeşlerime benden birer Üstün Hizmet Madalyası ;):D
"
"
Seviyorum abi ben burayı ya
Duygulandım aq :'(
-
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------ya sanki kapatarak nası bi ceza vermeyi amaçlıyo dangalaklar?
lan kapattığın site Tahribat.Com
nası kapatmayı düşünüyosun?
onların da amacı yaptık mı yaptık olsa gerek :|
Tarikatı zor gününde yalnız bırakmadıkları için tüm Mürid Kardeşlerime benden birer Üstün Hizmet Madalyası ;):D
"
"
Seviyorum abi ben burayı ya
Duygulandım aq :'(
Ağlama Kardesim Benide Ağlatacan yaw Beraber Login Olduk Biz Kapatmalarda Beraber Hit Topladık 7000 tekillerde ... Telekoma Kafam girsin ...
----------------------------- -
Zaten giremeyen adamın aramızda yeri yok:) asuhahaha:D yaşasın ktülük..
TBT Rulzzz
-
hocam madem site kapandı mp3 paylaşımı serbest mi?
-
Memleket sevdası. .sorunluluk gerek bazen.
-
bu siteye takılmaya başladığımödan beri sık kullanılanlarımda forum sitesi kalmadı tbt den başka... artık burdayım.. hep.. sağolsun yediğimiz önümüzde yemediğimiz arkamızda.. hiç bir şeyde eksikliğimiz yok...