Tahribat.Com® ~ 2001"Den Bu Yana :)
-
vay aq (;
-
harbiden way aq xD
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Genç delikanlı:
-----------------------------yıllar insanı ne çabuk değiştiriyor :D
-
holyone ın eski programlarınıda indrebiliyorsunuz ben netscan ı indirdim :)
aha galiba Antikky i gördüm :D
Name = antitikky mücadele cephesi bşk.
Message = Şey HolyOne,
Bu mesajı yazıyorum çünkü seni sevdim. iyi bi çocuğa benziyosun.. biraz çalışırsan bana benzeyebilirsin.. ama yinede biraz zor olabilir.. aferin doğru yoldasın.. devam et evladım.. tikkylerle yaptığın mücadeleyi takdir ettim.. hatta gidip bir iki tikkye kafa neyim bile attım yani... EYWALLA
HolyOne : Saolasin gözüm belli ki büyük mücadeleler vermişin bunun için seni kutlarım, kafayı serin tut öptüm.
-
soldat ahh ahhh
-
baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------holyone ın eski programlarınıda indrebiliyorsunuz ben netscan ı indirdim :)
Message = Şey HolyOne,
Bu mesajı yazıyorum çünkü seni sevdim. iyi bi çocuğa benziyosun.. biraz çalışırsan bana benzeyebilirsin.. ama yinede biraz zor olabilir.. aferin doğru yoldasın.. devam et evladım.. tikkylerle yaptığın mücadeleyi takdir ettim.. hatta gidip bir iki tikkye kafa neyim bile attım yani... EYWALLA
HolyOne : Saolasin gözüm belli ki büyük mücadeleler vermişin bunun için seni kutlarım, kafayı serin tut öptüm.
-----------------------------link atabilirmisin hocam
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Genç delikanlı:
-----------------------------
ergen şeyh :D -
Süper miş yaa nostaljii :D
-
HoLyZone bunu yazdı:
-----------------------------baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------holyone ın eski programlarınıda indrebiliyorsunuz ben netscan ı indirdim :)
Message = Şey HolyOne,
-----------------------------link atabilirmisin hocam
-----------------------------hoca birsürü sayfa açıp bir sürü tarihe girdim hangi birinden çıkaram şimdi sana :D