folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Tahribat.Com // En Salak Haberler 2007 Arşivi V2

Tahribat.Com // En Salak Haberler 2007 Arşivi V2

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Daha önceki

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=45086 adresindeki

en salak haberler arşivi konusundan hatırlayacağınız üzere, Ultra hıyar müritlerin eklediği yayınlamaya kıyamayadığımız güzide haberlerini bi konuda yayınlamıştık...

Gerisini gelecek sene yayınlayacaktım ama baktımki konular artıyor, 2. partiyi yayınlama gereği duydum...

Varaaaaaaaaaaan 1...

Varaaaaaaaaaaan 2...

Varaaaaaaaaaaan 3...

Varaaaaaaaaaaan 4...

Varaaaaaaaaaaan 5...

Varaaaaaaaaaaan 6...

Varaaaaaaaaaaan 7...

Varaaaaaaaaaaan 8...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    bunlara madalya ver rene.. adamlara analarının ak sütü gibi helal... anladın sen ne madalyası oldğnu =)

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

sen öle diosun ama rene adam kuranı tersten okuyunca yazılar yazmaya başlıo.Hatta ileri gidip resim falan çıkmış kolunda.ABarıp video oynatıcak adam:)

biri gene der 72 gün içinde ölücek miyim zuhahaaa:D

http://yigitdemirag.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

1 ve 8 :D

8deki compinin yorumu ayrı bir komedi :) 

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    son haberde ki rene nin "banladım bu salağı" yazısına koptum :D...piyasa kaynıyormuş yaa :D :D

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    muhah haberler kadar adminlerin haberlere yorumlarıda süper : D özellikle niksiz .p
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Bunların hepsi banlandı...

Böle salakların sitede işi ne...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek
    en güzeli birinci bence.... hele niksizin yorum öldürdü yaa... 72 saat = 2 gün sanıyo multisalak :D:D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kotusirine
    kotusirine's avatar
    Dişi
     hehe çok komik.((:
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

puahahaahaha :D yarıldım a.q ya öldüm gülmekten :D

bunları yazan kesin 9-15 arası yaşlarında toplu seçilmiş veletlerdir :D bunların hepsini toplayacan kapatacan bir odaya valla bu teori ve sorularla dünyayı kurtarırlar :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Yorumsuz ;))
Toplam Hit: 10442 Toplam Mesaj: 44