Tahribat.Com // En Salak Haberler 2007 Arşivi V3
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
HeadBanger bunu yazdı:
iyi ben yokumm... abi bu arada :D bu haberleden en cok acana madal weya odul neyın verıyonuz mu :D
Hepsi Banlanıyor genelde, ben ellemiorum gladionun özel zevki :D
zuhaha :D abi aksam aksam :D keyfim yerıne geldi güldürdü beni :D allahda senı guldursun en diim daha elleirne sağlık :D böle konuları bizde acsak :D sorun olurmu acaba ? -
HeadBanger bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
iyi ben yokumm... abi bu arada :D bu haberleden en cok acana madal weya odul neyın verıyonuz mu :D
zuhaha :D abi aksam aksam :D keyfim yerıne geldi güldürdü beni :D allahda senı guldursun en diim daha elleirne sağlık :D böle konuları bizde acsak :D sorun olurmu acaba ?
-----------------------------eğer en salak mesajlar v1 olursa bu mesajında içinde olmasini isterim
-
:D Bunlar Hepsine deli kaymış :D
-
beyinsiz bunu yazdı:
-----------------------------HeadBanger bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
zuhaha :D abi aksam aksam :D keyfim yerıne geldi güldürdü beni :D allahda senı guldursun en diim daha elleirne sağlık :D böle konuları bizde acsak :D sorun olurmu acaba ?
-----------------------------eğer en salak mesajlar v1 olursa bu mesajında içinde olmasini isterim
bu tur konuları sadece rene acmıs..bende sandıum bu tur konular sadece yetkılıler tarafından acılıyor..o yuzden sordum.. + daha sitede yenı sayılırım..daha 6 ay olmadı bile..anla artıkın :D -
Ee gelde kopma amk =)
-
ByALeX bunu yazdı:
Ee gelde kopma amk =)
-----------------------------aynen abijim yaa 8 tane bide :D forumla haberleri nasıl karıştırılar böle bişi olamaz valla adamın aklından şüphe duyulur ki bunların duyulmucak bi tarafıda yok :|
-
"yar rock istersen yardımcı oluruz"
=) güzellermiş; ama sanki eskilerine göre bir düzelme var...
özelleikle ilkinde olan computerwolf un
"ordalar, geliyorlar allahıma ordalar" yorumunu unutmuş değilim =)
-
Varan 3,4-7 bır harıka sabah sabah ıyı geldı :)
-
son iki haberdeki gladio nun yorumları süper.:D
-
yar rock :) muhahaha....işte buna koptum.okurken arkasından bunun gelecegini tahmin ettim zaten. warrock.net ... yar rock eueheuehfefeu :P