Tahribat.Com // En Salak Haberler 2010 Arşivi
-
Ne adamlar var yaa:D Yazık tüketilen oksijene yazık. Greenpeace görmesin alır bunları içeri karbon salınımına katkılarından dolayı.
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
yorumlar okunmasa daha iyi boşver güzel şeyler yazmıyoruz :)
-----------------------------keşke gladio da yazsaydı yada compi ikisi yardırıyo :D gladio nun adamın birine yazdığı bi yorum vardı telefonun üstüne otur azına kodları al diye :DD
-
bi çentik atim bakamadım :D
-
pc civv etti. hepsinde bir tebessüm ederken bunda bayağı koptum.yani ancak bu kadar iyi açıklanabilirdi. civv

-
sirpence bunu yazdı:
pc civv etti. hepsinde bir tebessüm ederken bunda bayağı koptum.yani ancak bu kadar iyi açıklanabilirdi. civv

-----------------------------içmeye çalıştığım sıcak çikolata üstüme döküldü...
civvv etti :Ç
-
Evet hocam resimler görülmüyor
-
baya seçmece mürid varmış ha :D
-
Paragrafi bunu yazdı:
-----------------------------sende varsın hocam :) niye haber bölümüne konu acmaya calısıp yardım istedin la ? :)
-
Silent_King bunu yazdı:
Paragrafi bunu yazdı:
-----------------------------sende varsın hocam :) niye haber bölümüne konu acmaya calısıp yardım istedin la ? :)
-----------------------------:D :D Evet ben de varım :D Ben format atmadan önce böyle bir sorunum vardı, bizim abit varya kuzen :D bizdeydi Ona dedim ki bak benim işlerim var gir tahribata böyle böyle yaz yardım ederler dedim gitmiş haberlere yazmış hıyarağası :D :D
Bi geldim ki eve haberlere açmış lannnn banlandık senin yüzünden felan dedim :D Ama Allahtan banlamadılar :D Biraz kızdım ama napalım olan olmuş artık dedim fakat banlanmadığımı görünce çok sevindim :D
-
cahil ile etme sohbet fıttırırsın cam ile alma taharet yırttırırsın(küpe niyetine)