Tahribat.Com / Login Paneli (Tasarım)
-
İsteyene PSD dosyasını verebilirim, kendi sitesinde vs. kullanabilir.

ModS: Konu Açarken Konuyu İlgilendiren Forum Başlığı Altında Açmaya Özen Gösterelim..
-
harbi güzel olmuş sitenin tasarımınıda yapta yenileyelim artık bu tasarımı...
-
giriş yap butonu nerde :) şifremi unuttum butonu nerde :) kayıt ol nirde :)
-
görüntü uçmuş , tbt tasarımının komple yenilenmesi gerekiyor hatta direk php için yeniden kodlanmalı :)
1990 larda yaşıyoruz azizim :)
edit : hocam eline saglık çok güzel olmuş :)
-
Free_Mans bunu yazdı:
-----------------------------giriş yap butonu nerde :) şifremi unuttum butonu nerde :) kayıt ol nirde :)
-----------------------------
Kafa yoğun, gözler pörtledi. Unutmuşum onları :P Ekledim PanxeR
Uyuyorum ben iyi geceler. -
Yeniden yapiyorsaniz mesaj geldiginde de facebook'taki gibi olabilirmi eski mesajlari silmezsek yenilerin geldigini anlamak zor oluyor oyle yapacaksaniz daha iyi olabilirdi
-
irem26 bunu yazdı:
-----------------------------Yeniden yapiyorsaniz mesaj geldiginde de facebook'taki gibi olabilirmi eski mesajlari silmezsek yenilerin geldigini anlamak zor oluyor oyle yapacaksaniz daha iyi olabilirdi
Valla sahsen bana pek pm gelmio :D sitenin kodlariyla oynicamiza sen nickini ve cinsietini deistrsen sorun ortadan kalkar :p -
bana bir yiğin pm geliyor hiç birinide silme gereği duymuyorum sorun olmuyor gelen mesajları açık okuyunca kullanıcı adım tekrar beyaz renge dönüyor :D
-
irem26 bunu yazdı:
-----------------------------Yeniden yapiyorsaniz mesaj geldiginde de facebook'taki gibi olabilirmi eski mesajlari silmezsek yenilerin geldigini anlamak zor oluyor oyle yapacaksaniz daha iyi olabilirdi
:D balik corbasi sever misin? -
evet sitenin tasarımını güzelce yaparsan ve beğenilirse tahribatın tasarımı değişebilir
-
BlackApple bunu yazdı:
-----------------------------evet sitenin tasarımını güzelce yaparsan ve beğenilirse tahribatın tasarımı değişebilir
Çok geniş bir şey lazım ona. Fazlasıyla uğraşılır. Denemek lazım :F