Tahribat.Com
-
amk canım çok sıkkın " dediğimde karşılıksız yaklaşan, lanet olası paylaşım ruhuna aşırı sahip bir ortam.
-
Her bi köşesinden penis büyütücü reklamı fışkırmayan sitedir , bağımlılık yapar, sıkıcı kasıcı kuralları yoktur evinde gibisindir.
-
Matchup bunu yazdı:
-----------------------------
Her bi köşesinden penis büyütücü reklamı fışkırmayan sitedir , bağımlılık yapar, sıkıcı kasıcı kuralları yoktur evinde gibisindir.
-----------------------------butonun nerede dostum +rep vericem ;)
-
Kökden Devrimci Radikal Hack Grubu
-
özgürlük
-
Mütevazi,tehlike.
-
freeeeedoooooooommmm !!! (braveheart dan alıntı :))
-
asosyalliğimin en büyük sebebi.
birkaç cümleyle tanımlayacak olursak;
emeğe saygı,+rep gibi insanı uyuz eden forum mesajlarını göremeyeceğiniz site.
her konuda gülmeme sebep olacak bir mesajın olduğu güzel site.
ossuruktan nem kapan birçok üyenin bulunması nedeniyle zırt pırt büyük tartışmaların çıktığı aktif site.
bilgi bakımından taşşaklı birçok üyesi olan ve yardıma ihtiyaç duyulduğunda cevaplarıyla tatmin eden hergün girilesi web sitesi.
-
benim hayatım benim ruhum benim herseyim benim kardeşlerim . herşeyimin bulunduğu yer tahribat ohh be kafam bin beşyüz ohh ne güzel bide tahribat sarhoş kafayla çok güzel oluyor gezmesi .
aşkına yanıyorum tahribat
-
Teeee 2005 den beri daha ADSL falan yoktu bende superonline dial -up vardı evde kumbara vardı babamız koymuştu girdiğin saat kadarını kumbaraya koymak zorundaydık :D Kumbaraya para atar babadan gerekli izinleri alır ve odanın yolunu tutar telefonun fişini bilgisayarın dahili modemine takar çevir derdik :D sonra o bağlanırken çıkartan ses dıt dıtdıt dıt dııııtdııtt dıt dı dıdıttt ah ulan ne günlerdi :D Açar açmaz tahribat a girerdim. galiba o zaman com değil org tu yada ben yanlış hatırlıyor da olabilirim tabi :D
Kısacası tahribat benim için çok şey ifade ediyor.
EDİT ulan EDİT şimdi hatırladım :D
2005 den öncede vardım ben ya 2002 yada 2003 de gene bu nick ile vardım ama galiba bir ara site kapanmıştı sonra bişey olmuştu ama ben gene üye olmuştum 2005 te tam hatırlamıyorum karanlıkta kalmış o günlerim 13 15 yaşında bişeyim lan :D