Tahribat.Com A Altarnatif Site
-
abü wc forumuna baktım az önce uye falan değilim neese bikaç konuya baktım içim bunaldı ya
tahribat gibisi varmı
-
www.tahribatibirakanlar.com
-
ben burayı ılk gordugumde tahri key vardı uye olamadım. cw ye gıttım orda rütbe sistemi var ve yalaklık yapan birinin nası rütbe alıp msnde hava attıgını gorunce bu sıtede rutbe olayı olmayınca burda takılmaya karar verdım :P
-
girip baqmadım ama altenatig olamas :D
-
2000 yılından beri tahribatı takip ederim.O zamanlar cafeden girdiğimiz için ve bağltanıda tt olduğu için hiç zamanımı ayırıp üye olmadım.Sadece holyünün yazdığı yeni programlara bakardım o zamanlar forum falanda yoktu zaten.Neysee 2005 yılında evimden bağlanmaya başlayınca ilk işim üye olmak oldu :) kısacası 7senedir bu siteyi takip ediyorum ve yaklaşık 10senedir internetle tanışıklığım war.Görmediğim site,üyesi olmadığım warez,torrent yerlri yoktur diyebilirim hemen hemen...Bu sitelere sadece linkleri görebilmek için üye oldum tabi :)Ama tahribt üyeliği gönülden kopan birşeydir.Buna rağman 10yıllık internet tecrübe dayanarak söylüyorum ki tahribat.com'a ciddi manada rakip olabilecek bir site war.Hemde tahribatın pisliğini temizlemekle uğraşan bir site !!! Tüm şanı tahribat alır fakat bu site asıl kahramandır.Olayların arkasındaki bilinmeyen o gizli kahramanların sitesini merak ediyorsanız söylüyorum ; Burası

-
bağımlılık yapıo site :-))
-
holyone.cjb.net ten beri takılıyorum.. Mutluyum gururluyum huzurluyum :P
-
tahribatLa tanışaLı uzun zaman oLdu ..sadece biLqi amaçlı bakıp cıkıyordum ..taa ki bu üyeliği açana kadar :) açtım artık çıkmıyorum ....adminleri ve yöneticleri diğer sitelerdeki qibi değil ...en hoşuma qiden tarafı onlarında forumlar küfür vs etmesi :D bu cok hoşuma qidiyor ..ayrıca herşey mevcut .. alternatifsiz zevk aldıgım guzel bi site:)
-
Biri bi hata yaptığı zaman afedersiniz ağzına sıçılıyor. Argonun ucu bucağı yok. Sayan sayana. Bişeyleri aşağılamak formun özelliklerinden biri. Ama evet beni de çekiyor. Bu foruma ihtiyacım var. Seviyorum amk.
-
bi ara çok ban yiyordum o zaman arar oldum ne yalan söyleyim alternatif birşey lazımdı ban kalkana kadar ama yok. bilen varsa söylesin lan donanimhaber fena değil ama orda avel çok yönetim uyuyor birde ağzına kadar reklam. wowturkey var ortamı bilmem ama seviye iyi ama böyle hem taşak hem muhabbet hem bilgi ol in van bulamadım ben onu:)
Toplam Hit: 7331 Toplam Mesaj: 32