Tahribat.Com A Altarnatif Site

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

abü wc forumuna baktım az önce uye falan değilim neese bikaç konuya baktım içim bunaldı ya

tahribat gibisi varmı

le le le sakine
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tyler371
    tyler371's avatar
    Erkek
    www.tahribatibirakanlar.com

korku nedir bilmeyiz biz dağların erleri yuva yaptık göklere başdöndüren yerlere engel tanımaz aşarız yüce engin dağları el verir uzanırız mor siyah bulutlara ben türk KOMANDOSUYUM düşmanı çelik pençemle ezerim her yerde ben varım havada karada denizde çölde batakta çatakta her zaman ve her yerde hazır? DAİMA HAZIR hazır? DAİMA HAZIR kim? KOMANDO kim? KOMANDO olamazsın? YAH olamazsın? YAH komandolar? ALLAH komandolar? ALLAH ALLAH TÜRK KOMANDOSUNU KORUSUN AMİNN...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Whisky
    Whisky's avatar
    Erkek

ben burayı ılk gordugumde tahri key vardı uye olamadım. cw ye gıttım orda rütbe sistemi var ve yalaklık yapan birinin nası rütbe alıp msnde hava attıgını gorunce bu sıtede rutbe olayı olmayınca burda takılmaya karar verdım :P

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    girip baqmadım ama altenatig olamas :D

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    2000 yılından beri tahribatı takip ederim.O zamanlar cafeden girdiğimiz için ve bağltanıda tt olduğu için hiç zamanımı ayırıp üye olmadım.Sadece holyünün yazdığı yeni programlara bakardım o zamanlar forum falanda yoktu zaten.Neysee 2005 yılında evimden bağlanmaya başlayınca ilk işim üye olmak oldu :) kısacası 7senedir bu siteyi takip ediyorum ve yaklaşık 10senedir internetle tanışıklığım war.Görmediğim site,üyesi olmadığım warez,torrent yerlri yoktur diyebilirim hemen hemen...Bu sitelere sadece linkleri görebilmek için üye oldum tabi :)Ama tahribt üyeliği gönülden kopan birşeydir.Buna rağman 10yıllık internet tecrübe dayanarak söylüyorum ki tahribat.com'a ciddi manada rakip olabilecek bir site war.Hemde tahribatın pisliğini temizlemekle uğraşan bir site !!! Tüm şanı tahribat alır fakat bu site asıl kahramandır.Olayların arkasındaki bilinmeyen o gizli kahramanların sitesini merak ediyorsanız söylüyorum ; Burası 

Troubles'll come & they'll pass
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek
    bağımlılık yapıo site :-))

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozhamann
    ozhamann's avatar
    Erkek
    holyone.cjb.net ten beri takılıyorum.. Mutluyum gururluyum huzurluyum :P

Death is certain life is Not...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarninG_ErroR
    WarninG_ErroR's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    tahribatLa tanışaLı uzun zaman oLdu ..sadece biLqi amaçlı bakıp cıkıyordum ..taa ki bu üyeliği açana kadar :) açtım artık çıkmıyorum ....adminleri ve yöneticleri diğer sitelerdeki qibi değil ...en hoşuma qiden tarafı onlarında forumlar küfür vs etmesi :D bu cok hoşuma qidiyor ..ayrıca herşey mevcut ..  alternatifsiz zevk aldıgım guzel bi site:)

helikopter kiralayıp norveçli üstsüzleri görsel taciz edesim var.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    philist
    philist's avatar
    Erkek
    Biri bi hata yaptığı zaman afedersiniz ağzına sıçılıyor. Argonun ucu bucağı yok. Sayan sayana. Bişeyleri aşağılamak formun özelliklerinden biri. Ama evet beni de çekiyor. Bu foruma ihtiyacım var. Seviyorum amk.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

bi ara çok ban yiyordum o zaman arar oldum ne yalan söyleyim alternatif birşey lazımdı ban kalkana kadar ama yok. bilen varsa söylesin lan donanimhaber fena değil ama orda avel çok yönetim uyuyor birde ağzına kadar reklam. wowturkey var ortamı bilmem ama seviye iyi ama böyle hem taşak hem muhabbet hem bilgi ol in van bulamadım ben onu:)

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
Toplam Hit: 7331 Toplam Mesaj: 32