Tahribat.Com A Avatar Eklemek İsteyenler...
-
keske rezerve edebilme gibi bi sansımız olsa :p :D
-
valla ben tek bi tane upload ettim, o da kantar31 için bi tane terazi ekledim o kadar :D
-
Benim de dilegim herkesin kendi avatarı olması.Benim bir nietzsche avatarım olsun başka bir şey istemem.Zaten gönderdim bu iki oldu bu sefer umarım seçilirde kullanırız.
-
matrakboys bunu yazdı:
-----------------------------
ben bunu ekledim güzel mi?
yaa abicim gitmişin benim eklediğimi eklemişin ama benimkinin gözü yeşil deildieğer yeşilse sen kulan yeşil değilse ben kullanıcam ok?
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------Chinggis bunu yazdı:
-----------------------------Ya herkesten ricam , herkes upload ettiği avatarı kullansın (eğer seçildiyse) , bir avatarı 300 kişi kullanmasın lütfen .
-----------------------------ya seçilmediyse :F :|
-----------------------------O zaman eski avatara devam , şans bu ...
-
Anti kominitern hitler hede hödö ben ekledim kullanmayın çizerim :F
-
vanhelsink bunu yazdı:
-----------------------------matrakboys bunu yazdı:
ben bunu ekledim güzel mi?
yaa abicim gitmişin benim eklediğimi eklemişin ama benimkinin gözü yeşil deildieğer yeşilse sen kulan yeşil değilse ben kullanıcam ok?
-----------------------------ahahahha nie hocam tescilliyomusunuz amk bu avatarları ?
ben kullancam sen kullanma benimkini başkası kullanmasın falan
ne saçmalık amk
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------valla ben tek bi tane upload ettim, o da kantar31 için bi tane terazi ekledim o kadar :D
-----------------------------heyt coldum benim gözümsün o terazi bana özel olsun kullanan olursa fakalım :| sanada en kısa zamanda bakanlık vereceğim kabinemde :|
-
avatar secilmedi avatarlaro :P :D
-
KorteX bunu yazdı:
-----------------------------avatar secilmedi avatarlaro :P :D
-----------------------------amk sizinki çok şekil benimde öle olsa keşke :( :F